پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

جزئیات اجرای طرح قرنطینه هوشمند در تهران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
جزئیات اجرای طرح قرنطینه هوشمند در تهران

منصوری گفت: سامانه رصد هوشمند ظرف یک تا دو هفته آینده در تهران اجرا می‌شود.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محسن منصوری، استاندار تهران در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران اظهار کرد: میانگین فوتی‌های استان تهران به زیر 20 نفر در روز رسیده است.

منصوری ادامه داد: افراد بالای 40 سال که دو نوبت واکسیناسیون اولیه را انجام داده اند، باید دز سوم را به فاصله سه ماه از نوبت دوم دریافت کنند.

وی خاطر نشان کرد: سامانه امید به منظور رصد هوشمند کرونا، پیگیری و اعمال محدودیت‌ها توسط وزارت کشور و وزارت بهداشت طراحی شده و قرار بود از امروز در تهران به صورت پایلوت اجرا شود که از سوی 2تا 3 اجرا شده است.

منصوری گفت: اصل این سامانه برای افرادی است که واکسن تزریق نکرده اند، سامانه رصد هوشمند ظرف یک تا دو هفته آینده در تهران اجرا می‌شود.

*س_ 10 روز دیگر قرنطینه هوشمند در تهران اجرا می‌شود_س*

استاندار تهران بیان کرد: 100 درصد مدارس تهران بازگشایی شده، اما 30 درصد ظرفیت دانش‌آموزی در مدرسه حضور دارند. در دو هفته اخیر از بین 2 میلیون دانش‌آموز تهرانی حدود 2000 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

همچنین بخوانید