جزئیات فعالیت 21 هزار نفر در آموزش و پرورش بدون هیچگونه رابطه استخدامی
دبیرستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش بزرگترین نهاد فرهنگی کشور است در میزان اثرگذاری و کنشگری طلاب و روحانیون در آموزش و پرورش عرصه فراهم شده اما صرف حضور به تنها کافی نیست.
حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اظهار کرد: سبک زندگی کودکان، نوجوانان و جوانان امروز با گذشته متفاوت است و اگر ما به عنوان کنشگران تربیتی با این سبک آشنا نباشیم، نمیتوانیم با این قشر ارتباط برقرار کنیم.
دبیرستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بیان کرد: کودکان و نوجوانان امروز سبک زندگی خود را متناسب با بسیاری از بازیهای غرب طراحی میکنند به همین دلیل است که در جنگ ترکیبی نرم دشمن برای حفظ سرمایههای اجتماعی این سرزمین باید این بازیها و به نوعی زبان آنها را به خوبی بشناسیم.
وی اضافه کرد: اگر با زبان جوانان و نوجوانان آشنا نباشیم در عمل ثمره کنشگری و فعالیت ما مبهم خواهد بود به همین دلیل است که باید در گام نخست مطالعه کنیم تا بتوانیم ارتباطیموثر با جامعه هدف داشته باشیم.
دبیرستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش تاکید کرد: اگر کنشگران تربیتی آموزش و پرورش با زبان کودکان، نوجوانان و جوانان آشنایی نداشته باشند و به زبان آنان سخن نگویند اگر قویترین معارف اسلامی را نیز بیان کنند نمیتوانند با مخاطب خود ارتباط بگیرند و این تلاش آنان هیچ دستاورد و خروجی نخواهد داشت.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز 21 هزار طلبه بدون هیچگونه رابطه استخدامی به صورت جهادی و در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با مباحث جهاد تبیین در آموزش و پرورش حضور دارند و به عنوان یک ظرفیت تلقی میشوند.
وی یادآورشد: در دوره جدید شرایط برای حضور طلبهها، روحانیون و افرادی که به صورت جهادی در آموزش و پرورش حضور پیدا کرده اند، فراهم تر شده و باید از این ظرفیت استفاده بهینه کرد.
دبیرستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش بزرگترین نهاد فرهنگی کشور است در میزان اثرگذاری و کنشگری طلاب و روحانیون در آموزش و پرورش عرصه فراهم شده اما صرف حضور به تنها کافی نیست.
وی گفت: طلبه طرح امین و فعال در مدرسه و معلم ولایی و انقلابی باید در هر زمانی به دنبال علم آموزی و تقویت بنیه علمی خود باشد و لازمه پاسخگویی طلاب و روحانیان به سؤالات و شبهات نیازمند به روز بودن اطلاعات علمی از دنیای پیرامون خود و دیگران است.
نیکزاد گفت: اخلاق و تزکیه نفس محور برنامههای حوزههای علمیه و معلمان و اساتید انسانساز در طول تاریخ بوده است. علم بدون اخلاق نمی تواند زمینه تعالی و سعادت حقیقی یک طلبه را فراهم کند.
منبع: ایرنا هم اکنون دیگران می خوانند-
گزارش «صداوسیما» از حضور نیروهای یگان ویژه مقابل درب دانشگاه کردستان + فیلم
-
اعتصابات 8 روزه در اشنویه | اشنویه سقوط کرد؟ روایت یک رسانه دولتی
-
ممنوعیت های جدید و عجیب در مدارس دخترانه | پوشیدن هودی برای دختران ممنوع شد؟
-
تایید دیدار فاطمه هاشمی رفسنجانی با سیدمجتبی خامنه ای
-
واکنش فرماندار به اتفاقات و اعتراضات در اندیمشک
-
واکنش جالب مهدی طارمی به سیل سوالهای جنجالی؛
-
جنجال عجیب شنل قرمز در سیما!