جزئیات مسمومیت دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان
اصفهان - مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آخرین وضعیت دانشجویان این دانشگاه را در پی بروز بیماریهای گوارشی تشریح کرد.
اصفهان - مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، آخرین وضعیت دانشجویان این دانشگاه را در پی بروز بیماریهای گوارشی تشریح کرد.
سعید مستأجران در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان در پی بروز بیماریهای گوارشی، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته حدود 270 تا 300 نفر از دانشگاهیان به مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه کردند که این افراد عموماً از خوابگاه دانشگاه بودند.
وی با بیان اینکه اقدام اولیه ما در این شرایط این است که بتوانیم سلامت دانشجویان را تحت کنترل داشته باشیم تا اتفاق خاصی نیافتد، افزود: خوشبختانه سلامت دانشجویان تحت کنترل است و کادر درمان و کادر مرکز بهداشت دانشگاه بخوبی در حال انجام اقدامات درمانی هستند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه داروی مورد نیاز دانشگاه تأمین شده است، ادامه داد: با مرکز بهداشت استان و دانشگاه علوم پزشکی دائم در ارتباط هستیم و جلسات متعددی برگزار شده؛ همچنین کارشناسان و بازرسان مرکز بهداشت و مرکز مبارزه با بیماریهای عفونی در دانشگاه صنعتی حضور یافتند و نمونه برداریها انجام شده است.
مستأجران با تاکید بر اینکه تمام اقدامات مورد نیاز اولیه انجام شده، خاطرنشان کرد: اولویت اول ما اکنون درمان است و مرحله بعد عامل بیماری را منشایابی خواهیم کرد که عامل ویروس و یا عامل باکتری و... شناسایی و منشأ پیدا شود.
وی، در پاسخ به احتمال مسموم بودن غذای سلف دانشگاه، گفت: مسمومیت نبوده و این مسئله کامل رد شده است اما اینکه عامل ویروس یا عامل باکتری از طریق غذا منتقل شده در حال بررسی است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه آب شرب دانشگاه از روز گذشته و تا این لحظه بررسی شده است، ابراز داشت: باید توجه داشت که آب مسئلهای حیاتی است و به لحاظ اینکه این دانشگاه یک شهر دانشگاهی بوده و به غیر از خوابگاهها، جمعیت زیادی در کوی اساتید و کوی کارمندان این دانشگاه ساکن است، در اولین اقدام روز گذشته آب شرب بررسی و نمونه برداری شد و دیروز مطمئن شدیم آب شرب مشکلی ندارد.
مستأجران با بیان اینکه برخی از از اساتید دانشگاه نیز درگیر بیماری گوارشی شدهاند، افزود: با وجود اینکه اساتید و کارمندان از غذای سلف استفاده نمیکنند اما حتی تعدادی از آنان نیز با علائم بیماریهای گوارشی به مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه کردند.
وی تصریح کرد: برغم اینکه مرکز بهداشت دانشگاه صنعتی مرکزی بسیار بزرگ است اما امکانات و تجهیزات آن برای شرایط حاد و خاص محدود است، تعداد مراجعه به یکباره از توان فنی و زیرساختی دانشگاه خارج بود و از این رو به تشخص پزشک دانشجویانی که نیاز به خدمات درمانی بیشتر داشتند با آمبولانس به بیمارستان ارجاع شدند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: به تشخیص پزشک مشکل دانشجویان در مرکز بهداشت دانشگاه با اقدامات اولیه درمانی و به صورت سرپایی انجام میشد اما در برخی موارد که تعداد نیز زیاد نبود با آمبولانس به بیمارستانهای 9 دی و اشرفی اصفهانی خمینی شهر ارجاع شدند.