حادثه کربلا، صحنه بزرگترین داغها و عظیمترین صبرها و مصیبتها بود
سخنرانان بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه حادثه کربلا، صحنه بزرگترین داغها و عظیمترین صبرها است، اظهار کردند: همه این پیامها نشان میدهد که باید در برابر سختیها و ناملایمات صبور باشیم تا به نتیجه برسیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، چهارمین جلسه از سلسله برنامههای در مدرسه عاشورا از سوی بعثه مقام معظم رهبری برای زائران ایرانی در بستر مجازی و از طریق مدیریت آموزش برگزار شد.
در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی با بیان اینکه از پیام های زیبای عاشورا حمد و سپاسگزاری در برابر نعمتها و صبر و بردباری در برابر مصیبتها است، اظهار کرد: اگر واژه صبر را در کلمات سیدالشهدا جستجو کنیم، در سخنرانی و خطبههای حضرت این جمله را نسبت به اصحابشان فراوان مشاهده میکنیم.
سخنران بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه حادثه کربلا، صحنه بزرگترین داغها و عظیمترین صبرها و مصیبتها بود، تصریح کرد: عزیزترین انسانها مقابل چشم امام حسین (ع) و خاندانش پرپر شدند. محبوبترین چهرهها به شهادت رسیدند و بازماندگانشان داغ دیدند و صبوری کردند.
وی مهمترین عوامل موفقیت انسان و رمز پیروزی در هدایت بشر را صبر و بردباری دانست و اظهار کرد: به زندگی اهل بیت نگاه کنیم، همراه با سختیها، روزهای خوش فراوان داشتند، اما زندگی بدون فراز و نشیب نیست، سختیها را هم باید ببینیم. همه این پیامهای عاشورا نشان میدهد که ما باید در برابر سختیها و ناملایمات صبور باشیم تا به نتیجه برسیم و گرنه بدون صبر و بردباری نتیجهای نخواهیم گرفت.
در ادامه این برنامه حجتالاسلام و المسلمین عسکر دیرباز نماینده مردم استان آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، به سبک زندگی امام حسین علیه السلام اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب اسلامی به سبک زندگی اسلامی بسیار توجه دارند، بنابراین توجه به این سبک زندگی انسان را میسازد و برای آیندگان نیز بسیار مهم خواهد بود.
وی افزود: در زندگی ائمه اطهار و به خصوص امام حسین علیه السلام این موضوع به عنوان شیوه زندگی و سبک زندگی مطرح شده است که استقامت در راه هدف و صبر و بردباری شکیبایی به وضوح آن را شاهد هستیم.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: سبک زندگی برای ما به عنوان الگو قرار دارد که در زندگی با سختی های فراوانی روبه رو می شویم و باتوجه به الگوگیری از امام حسین علیه السلام می توانیم، در راه رسیدن به هدف استقامت داشته باشیم و از پای نایستیم و راه خودمان را ادامه دهیم و با موانع مبارزه کنیم.
وی یادآور شد: صبر بر مصیبت و صبر بر انجام کار خیر، صبر در برابر گناه همه اینها از مصادیق صبر هستند. اگر کسی اهل صبر باشد و استقامت داشته باشد، یقین پیدا کند که به هدف خودش خواهد رسید، اما اگر با اولین مانع کوتاه بیایید و عقب نشینی کند، دائما باید مسیر را عوض کند، مشخص نیست که در زندگی به موفقیتی برسد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی سخنران بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه کربلا، پیامها و درسهای فراوانی دارد، اظهار کرد: تبیین این درس ها و پیام ها برای امروز جامعه کاربردی است و موجب می شود، عملا از امام حسین علیه السلام و یاران و فرزندانش الگو بگیریم.
انتهای پیام