یک‌شنبه 30 دی 1403

حامیان تروریست صلاحیت اظهارنظر حقوق بشری ندارند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حامیان تروریست صلاحیت اظهارنظر حقوق بشری ندارند

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست ویژه شورای حقوق بشر گفت: ادعاها و دلسوزی‌های آلمان که تأمین‌کننده سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام جهت استفاده علیه مردم ایران بوده، غیرواقعی و ریاکارانه است.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خدیجه کریمی، مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، در نشست ویژه شورای حقوق بشر طی سخنانی اظهار داشت: براساس آمارها و گزارش‌های معتبر، ایران یکی از موفق‌ترین کشورها در ارتقاء و تقویت نقش و مشارکت اجتماعی زنان در حوزه‌های مختلف مانند بهداشت، آموزش، نرخ باسوادی، اقتصاد، حضور در عرصه‌های ورزشی و... است.

کریمی خاطرنشان کرد: کشورهای مدعی حقوق بشر که امروز بانی برگزاری این نشست ویژه شده‌اند، با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، حقوق بنیادین آنان، به‌ویژه حقوق زنان و دختران و کودکان را در ایران به صورت جدی و فاحش نقض می‌کنند و با اینگونه اقدامات غیرانسانی، نمی‌توانند مدعی حمایت از حقوق زنان و دختران و کودکان در ایران باشند.

دیدگاه معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور درباره "حجاب و حضور اجتماعی زن"

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده با اشاره به پناه امن کشورهای مدعی حقوق بشر به گروه‌های تروریستی که در 40 سال گذشته بیش از 17 هزار نفر از ایرانیان را در اقدامات مختلف تروریستی در داخل ایران به شهادت رسانده‌اند، تصریح کرد: آنها نشان داده‌اند که ادعاهای حقوق بشری‌شان فریبکارانه است. با چنین سابقه‌ای، این کشورها صلاحیت اخلاقی ارائه رهنمودهای حقوق بشری به دیگر کشورها را ندارند.

او همچنین با اشاره به حادثه فوت خانم مهسا امینی و ابراز تأسف، گفت: بعد از این اتفاق، تمامی مسئولین عالی‌رتبه و نهادهای مرتبط در جمهوری اسلامی ایران با فوریت و جدیت پیگیری‌ها و اقدامات لازم برای بررسی تمام ابعاد این حادثه را انجام دادند. اما متأسفانه اظهارنظرها و مداخلات عجولانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست برخی از مقامات غربی و همچنین دروغ‌های رسانه‌ای، اعتراضات مسالمت‌آمیز اولیه در ایران را به سمت خشونت و چندی بعد اقدامات تروریستی سوق داد و موجب بروز آشوب‌ها، اغتشاشات و آسیب‌های جدی جانی و مالی به مردم عادی، پرسنل نیروی انتظامی و مأموران حافظ امنیت و همچنین خسارت به اموال دولتی و خصوصی شد.

کریمی همچنین با اشاره به نقش مخرب برخی رسانه‌های فارسی‌زبان مستقر در آمریکا و انگیس، اظهار داشت: این رسانه‌ها نقش برجسته و پررنگی در جهت دادن و هدایت خشونت‌ها و اغتشاشات داشتند و به صورت علنی، خشونت و اغتشاش را تبلیغ می‌کردند و حتی شیوه درست کردن کوکتل مولوتوف را نیز آموزش می‌دادند.

خزعلی: اهمیت توجه به مرزهای روانی، عقیدتی و خانواده کمتر از مرزهای زمینی و سخت‌افزاری نیست

او ادامه داد: شبکه‌هایی مثل اینستاگرام، توییتر و واتساپ نیز با ایجاد حساب‌های کاربردی غیرواقعی با پراکندن اخبار جعلی درخصوص حوادث، سعی در تحریک احساسات عمومی و تشدید خشونت‌ها و اغتشاشات داشته‌اند و کماکان به این اقدامات خشونت‌بار و تحریک‌آمیز خود ادامه می‌دهند.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در بخشی دیگر از سخنرانی خود گفت: آنانی که ادعای پرچمداری حقوق بشر می‌کنند، زندگی زنان و کودکان ایرانی را از طریق تحمیل و اجرای تحریم‌های یک‌جانبه و حمایت از فعالیت‌های تروریستی علیه آنان، هدف گرفته‌اند. خشونت سیستماتیک علیه زنان و کودکان در این کشورها، ممانعت از پذیرش زنان پناهنده، سکوت در برابر وضعیت زنان در یمن و فلسطین و ترور شهیده شیرین ابوعاقله و گورهای جمعی کودکان بومی در کانادا، برخی نمونه‌هایی هستند که موجب بی‌اعتباری ادعاهای این کشورها درخصوص حقوق زنان می‌شود.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد: علیرغم تمامی مداخلات خارجی و تلاش‌های مذبوحانه برای بی‌ثبات کردن ایران، ملت بزرگ ایران یک‌بار دیگر با حضور میلیونی خود در خیابان‌ها در روز 13 آبان، دشمنان خود را ناامید کرد.

حامیان تروریست صلاحیت اظهارنظر حقوق بشری ندارند 2