حجتالاسلام کلانتری: تاریخ جدید انتخابات نشریات دانشگاه آزاد مشخص شد / برگزاری سهشنبههای مهدوی در ایام کرونا
حجت الاسلام کلانتری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاد در ایام کرونا گفت: دانشگاه آزاد در همه استانها و شهرستانها به تناسب هر شهر فعالیتهای عدیدهای در مقابله با کرونا انجام داده است. برای مثال در استان قم حجم کار بالایی توسط خود دانشجویان انجام شد و در برخی استان هایی که شیوع این بیماری کم بوده نیز حجم کار کمتری صورت گرفته است. وی افزود:...
حجت الاسلام کلانتری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون اقدامات فرهنگی دانشگاه آزاد در ایام کرونا گفت: دانشگاه آزاد در همه استانها و شهرستانها به تناسب هر شهر فعالیتهای عدیدهای در مقابله با کرونا انجام داده است. برای مثال در استان قم حجم کار بالایی توسط خود دانشجویان انجام شد و در برخی استان هایی که شیوع این بیماری کم بوده نیز حجم کار کمتری صورت گرفته است.
وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد حجم عظیمی از کار را در شهرها و محلههای خود مدیریت کردند، یکی از موارد آن این است که به ضدعفونی کردن معابر محلههای خود پرداختند. از موارد دیگر آن میتوان به فعال کردن بیمارستانهای تحت نظارت دانشگاه آزاد در مقابله با کرونا توسط دانشجویان و دانشگاهیان اشاره کرد، همچنین فعالیتهایی دیگری مثل تولید کارگاه ماسک و گان و شیلد بیمارستان توسط دانشجویان در دوماه اخیر صورت گرفت.
کلانتری با اشاره به فعال کردن کانونهای هلال احمر در مقابله با کرونا گفت: بیش از 400کانون هلال احمر در کشور وجود دارد که همه اعضای آن دانشجویان دانشگاه آزاد هستند و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کردن و فعالیتهای آموزشی در پیشگیری از کرونا برای مردم محله های مختلف از جمله فعالیت های این اعضا بوده است.
برگزاری تفسیر مجازی قرآن کریم در ایام کرونا
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد ادامه داد: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان، به طور خاص فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد قوت بیشتری گرفته است. برنامه تفسیر قرآن که هر سال توسط دانشگاه ازاد در سراسر کشور انجام میگرفت امسال نیز به صورت مجازی برگزار می شود.
وی افزود: مسابقات قرآن و کتابخوانی در ایام تعطیلی دانشگاه قوت گرفته و مسابقات مجازی بسیاری در مدت اخیر برگزار شده است.
کلانتری پیرامون فعالیت تشکلها در ایام کرونا گفت: تشکلها طبق برنامه ریزی که اتحادیه مربوطهشان داشته است در این مدت به صورت آتش به اختیار اقدامات خوبی انجام دادهاند و ارتباط ما با انها در تمام این ایام برقرار بود و اگر انها نیاز و مسئلهای داشتند تلاش کردیم تا حل و فصل کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: یکی از دغدغههای ما این است که با تعطیلی دانشگاه و عدم امکان برگزاری جلسات حضوری تشکلها دچار رکود نشوند، البته تا کنون با راه اندازی کانالها و صفحات مجازی برخی مناظرات و جلسات و گفت و شنودهایشان برگزار شده است و فعالیتشان کما فی السابق ادامه دارد.
انتخابات نشریات به زودی برگزار می شود
نصیری، مدیر کل فرهنگی دانشگاه ازاد در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات دانشگاه ازاد در زمینه برگزاری انتخابات نشریه دانشجویی با شیوع کرونا لغو شد، گفت: بنا بود انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد در 15 اسفندماه برگزار شود، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا و به درخواست مدیران مسئول نشریات دانشجویی به تعویق افتاد.
وی افزود: در این مدت سازو کار سیستم الکترونیکی برای برقراری انتخابات الکترونیکی برای دانشجویان فراهم شد و قرار شد تا بیستم اردیبهشت ماه با حضور نامزدهای انتخابات و افرادی که مجازند در انتخابات شرکت کنند در سامانه الکترونیکی نشریات دانشگاه ازاد این انتخابات برگزار شود.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه ازاد اظهار داشت: این انتخابات بیستم اردیبهشت از ساعت 9صبح تا 8شب برگزار و 22 اردیبهشت ماه نتایج اولیه اعلام میشود. همچنین فرصتی را برای قبول اعتراضات باقی گذاشتهایم که تا 29 اردیبهشت ماه نتایج نهایی از طریق سایت اعلام خواهد شد.
کانون هلال احمر آموزش خانه به خانه در مقابله با کرونا را انجام داد
نصیری با اشاره به فعال بودن کانون ها در دوران شیوع کرونا ادامه داد: کانوهای فرهنگی_هنری، هلال احمر، کانونهای مهدویت و هیئتها در چند زمینه فعالیت داشتند به ویژه کانونهای هلال احمر، که در تابستان سال گذشته به مدت 11 روز در مشهد و نیشابور آموزشهای معرفتی و فنی دیدند، مانور امداد و نجات اجرا کردند و اتفاقا یکی از مانورهای انها آموزشهای تنفسی بود و از ابتدای مهرماه فعالیت خود را آغاز کرده و عضوگیری خیلی خوبی داشتند. با شیوع ویروس کرونا یکی از کانونهایی که عملکرد به موقع و فعالانهای داشتند، همین کانون هلال احمر بود که هم در حوزه غربالگری، هم در حوزه آموزش خانه به خانه و محله به محله و هم در حوزه توزیع ماسک و ژل ضدعفونی کننده با کمک معاونین فرهنگی و دانشجویان بسیجی و گروههای جهادی عملکرد بسیار خوبی ارائه داد.
سه شنبه های مهدوی در ایام کرونا تعطیل نشد
وی اظهار داشت: از جمله دیگر کانونهایی که در ایام کرونا خوش درخشید، کانون مهدویت بود که پیش از این در حوزه معارف مهدوی بحث سه شنبههای مهدوی را در دانشگاه اجرا میکرد و به مشاوره معارف مهدوی به همراه پذیرایی مخصوص به خود میپرداخت. این کانون دانشجویی در این مدت با همان عنوان سه شنبههای مهدوی به درب منزلها در محلهها میرفت و پیامهای امید بخش و انتطار فرج را مطرح میکرد و مواد ضدعفونی کننده در اختیار مردم قرار میداد. همچنین به کمک معاونین فرهنگی در واحدهای سراسر کشور بین مردم مناطق کم برخوردار در ایام اخیر غذا توزیع کرد.
هیئت های دانشجویی با ساعت عاشقی به طور مجازی فعالیت کردند
نصیری با اشاره به فعالیت هییتهای دانشجویی در ایام کرونا گفت: در این ایام هیئتهای دانشجویی ساعتهایی را تحت عنوان ساعتهای عاشقی در فضای مجازی مطرح میکردند و در ساعت مقرری همه در شبکه اجتماعی جمع می شدند و هرشب یا شبهای جمعه مراسمهای انلاین برگزار میکردند. همچنین دهها پوستر و موشن و بنر توسط این دانشجویان در این ایام تولید شد و در سطح کشور توزیع شده است.