حسن روحانی
حسن روحانی
جلیل محبی نوشت: منظور حسن روحانی این است که اگر شرکت نکنید و به ما رای ندهید مخالفین ما رای میآورند. حرفش هم غلط نیست.
اقتصادنیوز: اسحاق جهانگیری با اشاره به افزایش افسار گسیخته هزینههای دولت، تاکید کرد: دولت در سال گذشته 320 هزار میلیارد تومان به برخی صندوق های بازنشستگی کمک کرده و این کمک دولت نسبت به سال 84 حدود 200 برابر شد.
اسحاق جهانگیری چالشها و بحرانهای اساسی پیش روی کشور را نتیجه تعلل در تصمیمگیری مسوولان کشور دانست.
با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن روحانی در انتخابات حکایت از آن دارد که رئیس دولت تدبیر و امید در بنبست بی اعتمادی اجتماعی گرفتار شده است!
رئیسجمهور سابق در دیدار با اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی، بر این مسئله صحه گذاشته است که در مقطعی هاشمی رفسنجانی با افزایش مشارکت در انتخابات مخالف بوده است.
جماران نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره انتخابات گفت: اصحاب قدرت هیچ تلاشی برای رقابتی کردن وایجاد زمینه مشارکت و یا شنیدن سخنان مصلحان انجام ندادند.
رئیس دولت های یازدهم و دوازدهم گفت: اگر در انتخابات شرکت نکنیم و انتخابات حداقلی برگزار شود، اقلیت حاکم پایش قرصتر میشود.
استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) ضمن ارزیابی خلاهای قانون انتخاباتی کشور به بررسی و علل میزان مشارکت در انتخابات جهان و ایران می پرداخت و گفت: جای خالی قانون جامع انتخابات همچنان محسوس است.
«مشارکت» کلیدواژه ای است که در همه ادوار برگزاری انتخابات مورد تاکید رهبری و مسئولان دلسوز نظام قرار گرفته و می گیرد.
حسن روحانی، رئیس جمهور سابق ایران به تازگی مواضع مغتنمی در نکوهش پروژه "تحریم انتخابات" اتخاذ کرده است که نظیر آنرا کمتر در مواضع سایر رجال سیاسی مشاهده میکنیم.
روزنامه سازندگی نوشت: محسن هاشمی گفت:«آیتالله هاشمی، بانی بورژوازی در کشور بودند. تا حدی هم موفق بودند، البته روشن نیست در آینده با میراث ایشان چه خواهد شد».
انتخاب نوشت: حسن رحیم پورازغدی در استدلالهای خود برای رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات خبرگان، مدعی شده بود که: «خبر اسناد تقلب او در رساله دکتری منتشر شد و کسی پاسخ نداد.
روزنامه اعتماد خبر داده که در تهران همایشی با عنوان اندیشهها و آرای منتظری توسط عناصر باقیمانده از باند هدفیها (معدوم مهدی هاشمی) برگزار شده است.
رئیس جمهور پیشین کشورمان گفت: گاهی مشارکت نکردن و رأی ندادن در انتخابات به معنای نوعی رأی دادن است؛ رأی دادن به همان نامزدی که او را برای کسب آن مسئولیت صالح نمیدانیم. چون در انتخابات مشارکت نمیکنیم، عملاً شرایط را برای انتخاب غیراصلح مهیا میکنیم.