حسینی: امیدواریم با تصویب برنامه هفتم اجرای آن در نیمه دوم سال آغاز شود
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: این امیدواری وجود دارد که با تصویب برنامه هفتم تا پایان شهریور، اجرای این برنامه در نیمه دوم سال آغاز و آثار مطلوب آن برای مردم ملموس و عینی باشد.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیسجمهور در شبکه سه سیما طی سخنانی ضمن گرامیداشت ایام شهادت آیتالله شهید بهشتی و 72 نفر از مسئولان عالیرتبه انقلاب اسلامی گفت: در بین شهدای هفتم تیر مسئولانی از هر سه قوه از جمله 27 نماینده و 26 نفر از دولتمردان از جمله چهار وزیر ارجمند دکتر عباسپور، دکتر قندی، دکتر موسی کلانتری و دکتر فیاض بخش و 13 معاون وزیر حضور داشتند و این شهیدان الگوهای همدلی و همگرایی و خدمت به مردم هستند.
رئیسی: دولت مشکلات را میداند و دنبال حل آن است / تورم سیر نزولی دارد / فعالسازی 4000 کارگاه تولیدی وی در ادامه در پاسخ به سوالی که دولت سیزدهم در چه شرایطی اداره امور کشور را در دست گرفت؟ گفت: بدون تردید وقتی دولت سیزدهم آغاز بهکار کرد شرایط خوبی بر کشور حاکم نبود؛ مشارکت در انتخابات در حد انتظار نبود که علت اصلی آن ناکارآمدی دولت وقت و وجود رخوت، تعلل و سستی در اداره امور کشور بود که بخشی از مردم را ناامید و ناراضی ساخته بود.معاون پارلمانی رئیسجمهور افزود: دو سال قبل در این ایام، کرونا در کل کشور فراگیر شده بود حتی در تهران تخت بیمارستانی برای مبتلایان به سختی پیدا میشد، روزانه بالغ بر 700 نفر جان خود را از دست میدادند. در حوزههای مختلف از جمله برق و آب با کمبود و قطع مکرر مواجه بودیم. شاهد برپایی تجمعات اعتراضی مختلف از سوی معلمان، کارگران، بازنشستگان و دیگر اقشار بودیم، تعداد قابل توجهی از کارخانهها و واحدهای تولیدی تعطیل و یا نیمهتعطیل شده بود و براساس اطلاعات ارائهشده، ذخیره برخی از کالاهای اساسی مثل گندم در بعضی شهرها فقط به اندازه 12 روز بود.
حسینی خاطرنشان کرد: علت مشکلات و کمبودها تفکر برخی از مسئولین بود که میگفتند باید در مقابل قدرتهای غربی کوتاه آمده و تسلیم شد تا بتوان واکسن وارد کرد و تعامل و تبادل اقتصادی و تجاری با سایر کشورها برقرار کرد اما اقدامات دولت سیزدهم بطلان این تفکر را بهخوبی نمایان کرد. در ابتدای انقلاب اسلامی نیز ملیگراها ادعا میکردند که نظام به بنبست رسیده و امام راحل در واکنش به آنها نهیب زدند که کشور امام زمان (عج) به بنبست نمیرسد، شما خودتان به بنبست رسیدهاید.
وی خاطر نشان کرد: امروز دولت با عزم و اراده راسخ به رفع مشکلات میپردازد و آیتالله رئیسی پس از انتخاب بدون وقفه، اقدامات لازم برای واردات واکسن را شروع کرد و با حمایت همهجانبه از تولید واکسن داخلی، شرایط را به نفع سلامت مردم تغییر داد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور افزود: دولت مردمی همچنین نظام رتبهبندی معلمان را که بیش از ده سال معطل مانده بود بهرغم بار مالی سنگینی که داشت آغاز کرد و البته رتبهبندی بهخاطر کاهش زمان اجرای آن از سه سال به سه ماه و ضرورت رتبهبندی بالغ بر 930 هزار نفر کار بسیار دشواری بود و در عمل هم کاستیها و ضعفهایی بروز و ظهور پیدا کرد.
حسینی گفت: امروز با تلاش شبانهروزی دولت کارخانجات و واحدهای تولیدی یکی پس از دیگری احیا و راهاندازی میشود و مصوبات سفرهای استانی در سراسر کشور در حال انجام است و به واسطه آن فرصتهای شغلی زیادی برای جوانان ایجاد شده است این در حالی است که در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، مسئولین دولت سابق چنین میگفتند که سفرهای استانی با خزانه خالی نتیجه ملموسی نخواهد داشت، اما دولت با همت و تلاش مضاعف با افزایش درآمدها و انضباط مالی توانست پروژههای نیمهتمام زیادی را در کنار طرحهای مختلف در حوزههای گوناگون بهویژه در صنعت و آبرسانی افتتاح و در اختیار مردم قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: امروز با اقداماتی که انجام شده بهرغم وجود برخی مشکلات، از شرایط سخت و دشوار عبور کرده و اوضاع رو به بهبود است. ریلگذاری درستی در حوزههای مختلف انجام شده و بر اساس آن همه دستگاههای اجرایی وظایف و ماموریتهای خود را انجام میدهند.
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: دولت در برنامه هفتم توسعه اهداف کمی و کیفی را بهخوبی ترسیم کرده است و برای همه آنها ضمانت اجرایی قرار داده و مصمم است آن را بهطور کامل عملیاتی کند البته اگر در مواردی پیشنهادات بهتری وجود داشته باشد فرصت برای اصلاح در مجلس وجود دارد و دولت در این زمینه از نظرات صائب و مفید استقبال میکند.
حسینی در ادامه گفت: امروز شاهد همگرایی و همدلی بین دولت، مجلس و قوه قضاییه هستیم و دولت مصمم است به دور از تنش و حاشیههای کاذبی که هیچ سودی به حال مردم ندارد، مشکلات و گرفتاریهای موجود را برطرف کند.
وی با اشاره به دستاوردهای دیپلماسی دولت در تقویت روابط با همسایگان، کشورهای دوست و آسیایی از جمله برقراری روابط با عربستان گفت: دولت در حوزه سیاست خارجی بر اساس تعامل سازنده و متوازن، حجم روابط با کشورهای مختلف را افزایش داده است و این رویکرد در کنار دستاوردهای سیاسی و امنیتی، آثار و تبعات اقتصادی حائز اهمیتی برای کشورمان بههمراه دارد و بهرغم اینکه هنوز مهار تورم و رشد تولید چالش جدی ماست اما دولت با یک سلسله اقدامات کوشیده است تا شرایط را به نفع مردم تغییر دهد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور در پایان تصریح کرد: دولت مردمی بهخاطر ارتباط گسترده با مردم در سراسر کشور و آشنایی میدانی و عمیق با مشکلات، همه تدبیر و توان خود و ظرفیتهای کشور را بکار گرفته است تا اوضاع اقتصادی به سامان برسد و این امیدواری وجود دارد که با تصویب برنامه هفتم تا پایان شهریور، اجرای این برنامه در نیمه دوم سال آغاز و آثار مطلوب آن برای مردم ملموس و عینی باشد.