حضور دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبهبندی «کیو اس»
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس نتایج رتبه بندی سال 2023 کیو اس، در (8 Jun) منتشر شد. در این رتبه بندی 1422 دانشگاه از سراسر جهان مورد ارزیابی قرار گرفت که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه 443 به ترتیب دانشگاه دوم ایران معرفی شد. براساس این رتبه بندی دانشگاههای صنعتی کشور به نسبت اینکه تعداد آنها از دانشگاههای جامع و علوم پزشکی کمتر است در این رتبه بندی عملکرد بهتری...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس نتایج رتبه بندی سال 2023 کیو اس، در (8 Jun) منتشر شد. در این رتبه بندی 1422 دانشگاه از سراسر جهان مورد ارزیابی قرار گرفت که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رتبه 443 به ترتیب دانشگاه دوم ایران معرفی شد.
براساس این رتبه بندی دانشگاههای صنعتی کشور به نسبت اینکه تعداد آنها از دانشگاههای جامع و علوم پزشکی کمتر است در این رتبه بندی عملکرد بهتری داشته اند.
رتبه بندی کیو اس توسط موسسه «کاکارلی سیموندز» در کشور انگلستان انجام میگیرد و عملا از سال 2010 به صورت مستقل دانشگاههای دنیا را مورد ارزیابی قرار میدهد.
گفتنی است، روش شناسی رتبه بندی جهانی کیو اس بر اساس دامنه گستردهای از فعالیتهای دانشگاهی طراحی شده است. در این رتبه بندی دانشگاهها توسط 6 شاخص در قالب 4 حوزه کلی آموزش، پژوهش، قابلیت جذب در بازار کار و بین المللی سازی ارزیابی میشوند.
در رتبه بندی جهانی کیو اس بررسی شهرت دانشگاه با وزن 40درصد، ارزیابی کارفرمایان با وزن 10، نسبت اعضای هیئت علمی بین المللی با وزن 5، نسبت دانشجویان بین المللی با وزن 5، میزان استنادات به ازای هر عضو هیئت علمی با وزن 20 و نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو با وزن 20 درصد جهت ارزیابی عملکرد دانشگاهها بهره برده است.
همچنین پایگاه رتبه بندی کیو اس در ارزیابی خود در شاخص مربوطه به اندازه گیری تاثیر پژوهش، اطلاعات پنج ساله موجود دانشگاهها را در پایگاه استنادی اسکوپوس مورد بررسی قرار میدهد.