حمایت از فعالیتهای علمی و پژوهشی توسعهدهنده فناوریهای برداشت انرژی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، گسترش رویکرد اینترنت اشیا (IOT) باتوجه به توسعه شتابدار فناوریهای زیرساختی مورد استفاده در این رویکرد، ضرورت توسعه باتریها کوچک با توان بالا را بسیار پررنگ کرده است. نوآوریهایی که در توسعه فناوری ابزارها و قطعات خودتوان انجام شده است، نشان از ظهور نسل جدیدی از گسترش رویکرد IoT است. ازاینرو، توسعه فناوریهای...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، گسترش رویکرد اینترنت اشیا (IOT) باتوجه به توسعه شتابدار فناوریهای زیرساختی مورد استفاده در این رویکرد، ضرورت توسعه باتریها کوچک با توان بالا را بسیار پررنگ کرده است. نوآوریهایی که در توسعه فناوری ابزارها و قطعات خودتوان انجام شده است، نشان از ظهور نسل جدیدی از گسترش رویکرد IoT است. ازاینرو، توسعه فناوریهای خودتوان برای بهکارگیری از ابزارها و قطعات پایش در اولویت قرار گرفته است.
«ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو» و «صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور» (INSF) در جهت شتابدهی به رشد و توسعه این حوزه در ابعاد مختلف طی فراخوانی از فعالیتهای علمی، پژوهشی و توسعهای در این راستا حمایت میکنند.
بر اساس برنامهریزی صورتگرفته محورها و اولویتهای پژوهشی این فراخوان شامل فناوریهای موردنظر در برداشت انرژی (Energy Harvesting) در حوزههای «فناوری برداشت انرژی مکانیکی به دو روش تریبوالکتریک و پیزوالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی حرارتی به روش پیروالکتریک و ترموالکتریک»، «فناوری برداشت انرژی القا مغناطیسی و الکترومغناطیسی» و «فناوری برداشت انرژی فرکانسهای رادیویی» میشود.
از این فراخوان خروجیهایی همچون توسعه فناوری و محصول، انتشار مقالات در مجلات معتبر بینالمللی، ثبت اختراع، تولید دانش فنی و غیره مدنظر خواهد بود. بنابراین، گزارش طرحهای مورد حمایت این فراخوان در قالبهای طرح پژوهشی و رساله دکتری است که مدتزمان رساله دکتری دو سال و طرحهای پژوهشی حداکثر در طول مدت سه سال مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
در این فراخوان از طرحهای پژوهشی مصوب تا سقف 2,500 میلیون ریال و از رسالههای دکتری تا 1,300 میلیون ریال حمایت خواهد شد. رقم حمایتی شامل خرید تجهیزات نخواهد بود.
فرصت ارسال طرحهای پژوهشی از 17 تیرماه لغایت 31 مردادماه 1402 و رسالههای دکترا از 17 تیرماه لغایت پایان سال 1402 است.
در این فراخوان تاکید شده است طرحهای پژوهشی دارای پشتیبان صنعتی و شرکتهای دانشبنیان از اولویت برخوردار خواهند بود. همچنین طرحهای مصوب مستلزم ارائه گزارشهای پیشرفت بر اساس زمانبندی در طول اجرای طرح و تأیید توسط ناظر است. طرحهای منتخب این فراخوان که با موفقیت به اجرا برسند در ادامه در اولویت حمایتهای آتی ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو جهت توسعه محصول و کسبوکار خواهند بود.
بنابر اعلام مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، پژوهشگران برای ثبتنام میتوانند به این نشانی مراجعه کنند.