حیات هر جامعه به فرهنگ آن وابسته است / فضای مجازی نمیتواند جایگزین کتاب شود
سروش محمدی نسب گفت: فضای مجازی در کاهش مطالعه موثر بوده اما هیچگاه نمی تواند جایگزین کتاب شود، زیرا کتاب، نشریه و روزنامه سرشار از انرژی مثبت هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: در گذشته هنر یک امر تشریفاتی محسوب می شد اما امروز جزو ضروریات زندگی است.
سروش محمدی نسب ادامه داد: در پژوهش هایی که در مورد دسته بندی نیازهای انسان شده، احتیاج به هنر نیز وجود دارد. وی افزود: مازلو 8 احتیاج اساسی را برای انسان ها ضروری دانسته که دو احتیاج اول آن امنیت است. این کارشناس تصریح کرد: احتیاج به مادیات و عشق نیز در جایگاه های بعدی هرم مازلو قرار دارد و نیاز پنجم را هنر و زیبایی معرفی می کند. محمدی نسب گفت: هر انسان متعالی برای حیات احتیاج به پرورش هنر و زیبایی دارد و باید این نیاز را در دورن خود ایجاد کند. وی ادامه داد: دومین اختراع مهم انسان بعد از چرخ، چاپ بود، زیرا انسان با مطالعه روح خود را صیقل داده و به تعالی می رسد. این کارشناس افزود: اگر می خواهیم به دنیای ناشناخته ها سفر کنیم کافی است به قفسه کتابخانه خود مراجعه کنیم، مطالعه کتاب ما را با حقیقت ها روبرو می سازد. محمدی نسب تصریح کرد: شهروندان جامعه امروز با کتاب بیگانه هستند و فضای مجازی را مهمترین منبع خود برای مطالعه عنوان می کنند. وی گفت: فضای مجازی در کاهش مطالعه موثر بوده اما هیچگاه نمی تواند جایگزین کتاب شود، زیرا کتاب، نشریه و روزنامه سرشار از انرژی مثبت هستند. این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: حیات اصلی هر جامعه و تمدنی به فرهنگ آن وابسته است و محورهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نقش های جانبی آن را ایفا می کنند بنابراین فرهنگ و هنر را درک کنیم و با بی مهری ها این مولفه مهم را به حاشیه نبریم. انتهای پیام /