خاندوزی در راهپیمایی 22 بهمن چه گفت؟
![خاندوزی در راهپیمایی 22 بهمن چه گفت؟](https://static1.arshehonline.com/thumbnail/138c95EaKs6O/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDwQRdcYuOxktxUYOgemI7_ol9JOJQrP16H82tbZYtWm--Wglzc7Lxj5DGlCi5X0iij1PMCfmunchTDGkWQDccyQIAn-EN_EvizP8krHkiGJZ/خاندوزی+در+راهپیمایی+۲۲+بهمن.jpg)
وزیر اقتصاد ابراز امیدواری کرد که 22 بهمن بازگشت کشور به فضای همدلی و اتفاق نظر و اجماع ملی باشد.
ایسنا نوشت: وزیر اقتصاد ابراز امیدواری کرد که 22 بهمن بازگشت کشور به فضای همدلی و اتفاق نظر و اجماع ملی باشد.
سیداحسان خاندوزی در حاشیه حضور در راهپیمایی 22 بهمن با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: مردم همیشه جلودار و پیشتاز هستند؛ ما مسئولان باید تلاش کنیم تا خودمان را به مردم برسانیم.
وی ادامه داد: واقعیت این است که متحد بودن مردم ایران آن چیزی است که باعث ترس در خارج مرزهای ایران می شود. اگر هم کسی در داخل مرزهای ایران به چیزی امید دارد ناشی از اتحاد مردم است.
خاندوزی اضافه کرد: ایجاد تفرقه و دودستگی سمی است که نمی توان با آن پیشرفت اقتصادی و عزت سیاسی داشت؛ امیدوارم 22 بهمن بازگشت دوباره کشور به فضای همدلی و اتفاق نظر و اجماع ملی باشد.
هم اکنون دیگران می خوانند-
شمارش معکوس برای پرداخت عیدی کارگران و کارمندان و بازنشستگان | + جدول حداقل و حداکثر عیدی
-
جزییات ترور حسن روحانی
-
یک شایعه جنجالی قیمت چرخ خیاطی قدیمی را میلیاردی کرد
-
واکنش تند مردم به مزاحمت یک دیپلمات خارجی برای دختر ایرانی + فیلم
-
زلزله در بازار سکه و طلا | سکه در آستانه ثبت یک رکورد تاریخی جدید + جدول
-
هشدار! آخر هفته سخت و خطرناک در راه پایتخت است
-
راز جسد پتوپیچشده در اطراف ورامین فاش شد | پای 2 زن درمیان است!
بیشتر بخوانید
![خاندوزی در راهپیمایی 22 بهمن چه گفت؟ 2](https://static3.arshehonline.com/servev2/GWYvuoTz5otI/pBL9vLzVLpA,/خاندوزی+در+راهپیمایی+۲۲+بهمن.jpg)
![خاندوزی در راهپیمایی 22 بهمن چه گفت؟ 3](https://static3.arshehonline.com/thumbnail/jWDqCQpkM3H0/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDxuepfb1ULVsxbGnSYn041GS4Sd9ivJB6UDj3XZInZz15L7OPlq9sVBf8SLp42puzDX_vnfkYUgWFqSZ0GMvogfhhCunpmE_Qg,,/زلزله+در+ترکیه.jpg)