دوشنبه 3 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار اینترنتی که با اپلیکیشن رسیدساز جعلی اقدام به کلاهبرداری از تعدادی از شهروندان کرده بود خبر داد.

روند تکمیل ایستگاه‌های باقی‌مانده در خطوط هفتگانه شبکه مترو تهران و رفع نواقص برخی ایستگاه‌های در حال بهره‌برداری، طی سال 1402 همچنان استمرار خواهد‌یافت.

معاون شهردار تهران گفت: در سال 1402 تمامی تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کردیم که افزایش آمار صدور پروانه ساخت یکی از ان اتفاقات خوب است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه 486 نقطه تصادف در تهران رفع خطر شده است، گفت: 196 محل که دارای گره ترافیکی بودند هم اصلاح شد.

رئیس کل سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور در راستای شعار سال 1402 شناسایی گلوگاه‌های فساد را در دستور قرار داده است به طوری که سازمان بازرسی در یک کار پژوهشی و تحقیقاتی که داشته است گلوگاه‌های اصلی فساد را در بخش‌های مختلف اقتصادی جامعه شناسایی کرده و در اختیار دولت قرار داده دولت نیز استقبال خوبی داشته است.

مدیرکل مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: هرگاه درجه کاهش قدرت کار بیمه‌شده 66 درصد و بیشتر باشد، ازکارافتاده کلی و چنانچه میزان کاهش قدرت کار بیمه‌شده بین 33 تا 66 درصد و به علت حادثه ناشی از کار باشد، ازکارافتاده جزئی شناخته می‌شود.

مدیر کل دفتر پایش سازمان حفاظت محیط زیست از صدور مجوز توسعه واحدهای پالایشگاهی کشور توسط دولت و خرید دستگاه جدیدی منطبق بر استاندارد یورو 5 برای سنجش غلظت‌های پایین گوگرد خبر داد.

هلال احمر اعلام کرد:377 هزار و 105 نفر مهاجر افغانستانی، سال گذشته هنگام خروج از ایران، در گذرگاه مرزی دوغارون، آموزش‌های لازم در زمینه خطرات مین فراگرفتند.

بهرامی گفت: انگیزه عمده خودکشی احتمالا تلاش برای فرار از وضعیت‌های آزار دهنده ذهنی مانند احساس گناه، احساس بی ارزش بودن و بی‌کفایتی باشد.

یک قاضی گفت: اگر شروع رابطه استیجاری طرفین قبل از سال 76 باشد خود به خود و به موجب قانون به مستاجر حق کسب و پیشه و تجارت تعلق می‌گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از سیاست‌های مهم ما در سال جاری واگذاری شرکت‌ها و خروج از بنگاه‌داری است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع باد شدید در استان خبر داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تاکنون حدود 38 میلیون هکتار از اراضی کشور آبخیزداری شده است و 30 میلیون هکتار دیگر از اراضی کشور تا دو سال آینده آبخیزداری خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا بر ضرورت تامین اعتبار برای رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور خبر داد.

بر اساس آخرین نرخ‌نامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، قیمت 25 قلم از محصولات فرنگی بین 200 تا 3900 تومان کاهش یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در مورد جزئیات برگزاری جلسات پیرامون حجاب در شهرداری تهران توضیحاتی ارائه کرد.