پنج‌شنبه 8 آذر 1403

خبرنگاران؛ دغدغه‌مندانی که با شغلی پر چالش مواجه‌اند / از درآمدهای حداقلی تا استرس‌های حداکثری

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
خبرنگاران؛ دغدغه‌مندانی که با شغلی پر چالش مواجه‌اند / از درآمدهای حداقلی تا استرس‌های حداکثری

هفدهم مرداد مصادف با سالروز شهادت شهید صارمی به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شده که بهانه ای برای یادآوری رسالت‌های خبرنگاران و بیان مشکلات و مسائل آنها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، خبرنگاران افرادی سخت کوش، بصیر، آگاه، زمان شناس و مسلط به اخبار روز دنیا هستند که قلم آنها برنده تر از شمشیر است و با انعکاس مشکلات مردم زبان گویای آنها می شوند.

صرف نظر از چالش های موجود بر سر راه خبرنگاران، فعالین این عرصه رسالتی بسیار عظیم دارند که بر مبنای آن باید به دور از هرگونه وابستگی دغدغه های مردم جامعه را منعکس کنند و در راستای حل آنها بکوشند که صد البته در این مسیر با موانعی جدی چون چالش های کاری، سنگ اندازی های مدیران، عدم همکاری دست اندرکاران، ارعاب و تهدید و... مواجه می شوند.

ما خبرنگاران کرمانشاهی نتوانسته ایم به رسالت خود عمل کنیم / درآمدهای پایین و ورود بدون فیلتر چالش های حوزه خبرنگاری است

محبوبه علی آقایی با 13سال سابقه فعالیت در خبرگزاری دانشجویان ایران دارای مدرک کارشناسی ارشد ارتباطات صدا و سیما، در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: بنده در دوران کارشناسی دانشجوی دانشگاه رازی بودم که با توجه به علاقه مندی به رشته خبرنگاری و کار اجرا پس از مشاهده اعلامیه جذب خبرنگار افتخاری در خبرگزاری ایسنا به آنجا مراجعه کردم هرچند که شناخت چندانی از این حرفه و سختی های آن نداشتم.

وی افزود: در ادامه و پس از طی دوره های آموزشی در آزمون مربوطه که حدود 300 نفر شرکت کننده داشت، بنده به عنوان یکی از 50 نفر پذیرفته شده در این آزمون بودم و یکی دوسالی به صورت افتخاری در خبرگزاری ایسنا فعالیت کردم.

خبرنگار کرمانشاهی تصریح کرد: از مجموع 50 نفر پذیرفته شده در آزمون خبرنگاری، عده بسیاری از افراد با دیدن سختی های این حرفه کنار کشیدند اما بنده همچنان ادامه دادم تا در نهایت پس از دو سال جذب خبرگزاری ایسنا شدم.

علی آقایی تصریح کرد: اگر به عقب بازگردم خبرنگاری را به عنوان یک حرفه انتخاب نمی کنم اما در کنار شغل دیگر به خبرنگاری هم می پرداختم هرچند که خبرنگاری قطعا حرفه ای مقدس، با ارزش، لذت بخش و بسیار جذاب است که این عوامل سبب شد بنده با وجود سختی های این حرفه نتوانم خبرنگاری را کنار بگذارم.

وی عنوان کرد: شغل خبرنگاری با سختی های فراوانی چون نداشتن امنیت شغلی و درآمد پایین مواجه است به همین دلیل اگر به عقب برگردم شغل و حرفه ای را انتخاب می کنم که هم درآمد بهتری داشته باشد هم از راحتی بیشتری برخوردار باشم و هم فراغ بال بیشتری داشته باشم که بتوانم به کار در دنیای خبر هم بپردازم.

فعال رسانه ای خاطرنشان کرد: اگرچه هر شغل و حرفه ای سختی ها و شیرینی های خاص خود را دارد اما د کار خبرنگاری سختی های پنهان فراوانی وجود دارد و هر روز استرس های پنهانی را تجربه می کنیم هرچند که برخی تصور می کنند تنها خبرنگار در میدان جنگ یا در مواقع سختی و دشواری دچار استرس می شود درحالی که خبرنگار هر روز با استرس های پنهانی مبنی بر سرعت انتشار خبر، صحت آن و پرهیز از ارتکاب اشتباهات احتمالی مواجه می شود که به مروز زمان آثار خود را بر جا می گذارند‌.

علی آقایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از خبرنگاران بیمه نیستند، همچنین درآمدهای پایین فعالین رسانه های مکتوب از جمله سختی های حوزه خبرنگاری است که البته در کنار آن شیرینی هایی چون پرداختن به مشکلات مردم، ارائه آموزش به آنها، اطلاع داشتن از اخبار و تلاش برای انتقال آن به مردم به شیوه ای بهتر وجود دارد.

وی افزود: لذت کار خبرنگاری نیز همین است که منعکس کننده دردهای جامعه و پیگیر چگونگی رفع آنها باشیم و این اوج لذت و شیرینی کار یک خبرنگار است.

علی آقایی با بیان اینکه مهمترین رسالت خبرنگار انعکاس درست دردهای جامعه است، گفت: خبرنگار تنها نباید مانند آیینه عمل کند در واقع یک خبرنگار حرفه ای نباید هر آنچه می بیند بازنشر کند بلکه باید دردهای جامعه را بشناسد و بر آنها اشراف داشته باشد و دنبال راهکارهای موثر برای آن باشد و دردها را به گونه ای منعکس کند که منجر به ایجاد چالش های بیشتری برای جامعه نشود.

خبرنگار کرمانشاهی تصریح کرد: بسیاری از خبرنگاران هرچند از روی دلسوزی اما عجولانه مشکلاتی را بازتاب می دهند که انتشار آن نه تنها دردی را از جامعه دوا نمی کند بلکه روحیه جامعه و فضای حاکم بر آن را هم بهم می ریزد پس رسالت مهم خبرنگاران این است که اگر می خواهند دردی از جامعه دوا کنند این درد را به شیوه صحیح آن همراه با ارائه راهکار منعکس کنند پی اگر می بینند انتشار خبری دردی از جامعه رفع نمی کند نباید آن را منتشر کنند، مثل اخبار حوادث تلخ که هیچ فایده ای برای جامعه ندارد جز اینکه روح و روان مردم را بهم بریزند.

علی آقایی گفت: ما خبرنگاران کرمانشاهی نتوانسته ایم به رسالت خود عمل کنیم زیرا اگر عمل می کردیم حال و روز کنونی استان ما این گونه نبود، در واقع اگر در یک جامعه یا شهری حال رسانه خوب نباشد حال آن جامعه نیز خوب نخواهد بود و اگر رسانه به درستی به وظایف خود عمل نکند قطعا حال جامعه خوب نخواهد بود.

وی افزود: اکنون که در استان کرمانشاه بیکاری سر به فلک کشیده و با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه ایم و درآمدزایی مردم استان ما خوب نیست همچنین از نظر وقوع عمده معضلات اجتماعی رتبه های اول کشور را داریم ناشی از آن است که ما به عنوان اهالی رسانه به رسالت خود عمل نکرده ایم و وظایف خود را به درستی انجام نداده ایم.

خبرنگار کرمانشاهی تصریح کرد: اگر ما خبرنگاران به خوبی دردهای جامعه را منعکس می کردیم و به درستی مطالبه گری می کردیم حال و روز امروز استان کرمانشاه این گونه نبود.

علی آقایی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از خبرنگاران کرمانشاهی دنبال ایجاد جنجال و انتشار اخبار چالشی هستند که نه تنها فایده ای برای استان کرمانشاه ندارد بلکه در بیشتر موارد به ضرر استان تمام می شود چون چهره ای زشت از کرمانشاه به نمایش می گذارد که خوب نیست درحالی که کرمانشاه در شرایطی است که باید سرمایه گذار جذب کند، در نتیجه انتشار چنین اخباری که بخواهد چهره ای زشت، خشن و پر از درد و مصیبت از کرمانشاه نشان دهد، شایسته این استان نیست.

وی درباره چالش های پیش روی خبرنگاران، افزود: شرایط اقتصادی و مالی این حرفه مهمترین چالش پیش روی آن است و باعث می شود خبرنگاران نتوانند به رسالت خود عمل کنند زیرا وقتی رسانه ای مخصوصا رسانه های مکتوب نتوانند درآمدزایی داشته باشند و چرخ اقتصادی شان نچرخد نمی توان انتظار داشت که به رسالت خود عمل کنند، زیرا مجبور می شود برای دریافت یک آگهی از ادارات دولتی، آنها را نقد نکنند و به حوزه کاری شان ورود نکنند در نتیجه نتوانند به دلیل کسب درآمد، دردهای جامعه در آن حوزه را به درستی منعکس کنند.

علی آقایی خاطرنشان کرد: هیچ فیلتری برای ورود خبرنگاران به این حوزه وجود ندارد در واقع افرادی وارد این عرصه می شوند که حرفه رسانه و شان و جایگاه آن را تهدید می کنند زیرا در شان این حرفه نیستند و بدون هیچ گزینش و فیلتری به آن ورود می کنند برهمین مبنا یکی از چالش های مهم حوزه خبرنگاری این است که هرکسی به راحتی می تواند به این عرصه ورود کند که در نتیجه ورود برخی افراد این حرفه با چالش های جدی مواجه شود و شان و جایگاه این حرفه تنزل داده شود.

وی افزود: آرزو دارم روزی فرا برسد، افرادی وارد حرفه خبرنگاری شوند که عاشقانه این حرفه را دوست داشته باشند، دلسوز مردم باشند و بخواهند به رسالت خود عمل کنند و همچنین روزی برسد که خبرنگاران ما دغدغه های مالی نداشته باشند و تنها دغدغه آنها درد جامعه و برخورداری مردم از زندگی بهتر باشد همچنین روزی برسد که تنها شاهد انتشار اخباری در رسانه ها باشیم که حال ما با آنها خوب می شود و دیگر خبری از مشکلات و دردها نباشد.

خبرنگاران کرمانشاهی دغدغه «نان» دارند / از انعکاس خبر حضور جنجالی کارگردان قصه های مجید در دانشگاه کرمان تا ورود به مناطق زلزله زده سرپل ذهاب پیش از عزیمت استاندار وقت

فرحناز چراغی نیز در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: بنده از سال 87 با دو روزنامه محلی «نسیم غرب» و «صفیر غرب» کارم را به عنوان کارورز با ویراستاری نزد آقای «ایزد سیف اله پور»، مدیر عامل فعلی تیم فوتبال نساجی آغاز کردم که دوران خوبی برای آموزش مقدماتی و ورود به کاری پر هیجان بود.

وی با یادآوری تجربیات ارزشمند و خاطرات شیرین دوران آغاز به کار خود، افزود: آن چند سال اول کار بی تردید برای من، روزهای تکرار ناشدنی خواهد بود و مهم‌ترین بخش این تجربه ارزشمند و شیرین در روزهای پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه دیدن افراد مشهور از نزدیک و گاهی اوقات گفتگو با آنها هر چند کوتاه بود.

خبرنگار کرمانشاهی گفت: به واسطه فعالیت مجموعه‌ای قوی در این دو نشریه محلی و انتشار چندین شماره در هفته، بزرگان زیادی از افراد رده بالای سیاسی استان گرفته تا ورزشکار، قهرمان و هنرمندان عرصه های مختلف و... در دفتر روزنامه تردد می کردند که این بخش از کار در آن روزها برایم بسیار جذاب و دلنشین بود.

چراغی تصریح کرد: همچنین آقای ایزد سیف‌اله‌پور در آن زمان به عنوان سردبیر و مدیر اجرایی وقت این دو نشریه، برخی مواقع ایده‌های جدیدی را برای ادامه کار مطرح می‌کرد که در شرایط آن زمان، این دو نشریه محلی را سر زبان‌ها انداخت و دفتر این دو رسانه محل رجوع بسیاری از مردم و مسئولین شد.

وی با بیان اینکه تا سال 1390، با این دو نشریه کار را با ویراستاری ادامه دادم و پس از آن وارد عرصه خبر شدم، عنوان کرد: خبرنگاری را برای اولین بار با خبرگزاری فارس شروع کردم. در آن روزها از کار خبر و نوشتن هیچ سر رشته‌ای نداشتم.

خبرنگار کرمانشاهی گفت: در خبرگزاری ها به طور معمول، مرسوم است که خبرنگار علاوه بر سرعت و دقت، تایپی قوی داشته باشد تا بتواند خبر را برای ارسال فوری آماده کند. کار سخت بود. گوشی و تبلت امروزه هم در آن روزها مرسوم نبود و خبرنگاران ساعت‌ها در جلسات پای صحبت‌ها می نشستند و بعد هم ساعت‌ها پای سیستم برای پیاده کردن خبرها وقت می‌گذاشتند.

چراغی خاطرنشان کرد: بیش از دوسال با خبرگزاری فارس استان همکاری کردم و تا حدودی در بین خبرنگاران و روابط عمومی ها شناخته شدم و چند و چون کار دستم آمد که با پیشنهاد آقای یحیی معماری از اساتید عرصه رسانه که در حال حاضر سرپرست خبرگزاری ایرنا در مرکز ساری هستند، وارد خبرگزاری ایرنا شدم.

وی با بیان اینکه شرایط در رسانه دولت شاید به مراتب راحت تر بود. داشتن یک اتاق با سیستم مجزا و تلفن از ایده آل های دست‌نیافتنی در آن روزها بود، افزود: با جدیت کارم را در خبرگزاری ایرنا کرمانشاه ادامه دادم و با وجود تازه کار بودن، برای دیده شدن بسیار تلاش کردم.

چراغی با اشاره به پذیرفته شدنش در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ادبیات تطبیقی دانشگاه باهنر کرمان، گفت: در کرمان نیز علاوه بر کار خبر در روابط عمومی دانشگاه، در خبرگزاری ایرنا و در نهایت باز در خبرگزاری فارس فعالیت کردم. شاید یکی از خاطرات جذاب و به یادماندنی از دوران دانشجویی ام در دانشگاه شهید باهنر کرمان حضور جنجالی کارگردان قصه‌های مجید در دانشگاه بود که شاید فکر نمی کرد کسی آنجا خبرش را منتشر کند. این خبر جنجالی هر چند با تکذیب «کیومرث پور احمد» همراه شد و حواشی بسیاری اما جذاب و لذت بخشی برای یک خبرنگار تازه‌کار به همراه داشت.

وی افزود: خبرنگاری را به طور جدی در کرمان یاد گرفتم. شاید پوشش مناظره‌های خبری برخی افراد سیاسی و کله گنده برای من که بیشتر رویکردی اجتماعی و فرهنگی داشتم سخت‌ترین بخش فعالیتم در آن چند سال دوران دانشجویی ام بود. همچنین من در آن سالها با روزنامه همشهری استانی نیز همکاری می کردم.

چراغی با اشاره به حمایت افرادی چون آقای «سلمان زند» سردبیر کرمانشاه در تهران که سبب شد روزهای تازه‌ای در تهیه مصاحبه و گفتگو تجربه کند، خاطرنشان کرد: صفحه فرهنگی و گفتگو با هنرمندان جوان در روزنامه همشهری عمدتا بر عهده من بود. از کرمان گفتگو می گرفتم و برای دبیر وقت آن زمان «لیلا سعدوند» می فرستادم و ایشان برای آقای زند می فرستادند و پس از فارغ التحصیلی و برگشت به کرمانشاه به طور جدی کار گزارش نویسی را با روزنامه استانی همشهری ادامه دادم که اکنون نیز پس از 14 سال فعالیت و کسب تجربیات مختلف هنوز هم در حرفه خبرنگاری مشغول هستم.

چراغی اذعان کرد: اگر روزی به عقب برگردم و راه دیگری جلوی پایم بود، خبرنگاری را انتخاب نمی کردم زیرا این حرفه دارای شرایط کاری نامناسبی است، حقوق اندک با وجود زمانی که برای این کار صرف می شود، عدم وجود امنیت شغلی در این حرفه از دیگر مشکلات حوزه خبرنگاری است، همچنین در این حرفه با مساله نبود بیمه و مزایا مواجه هستیم مگر اینکه مسئول رسانه فردی منصف و دارای درک درستی از این حرفه باشد.

وی با بیان اینکه خبرنگاری شغلی بسیار سخت و فرساینده است، افزود: در کار خبری و اطلاع رسانی اگر عاشق نباشی نمی توانی آن را ادامه دهی، در واقع در سرما و گرمای جانسوز تنها عشق است که باعث ماندگار شدن خبرنگار در این حرفه می شود.

چراغی خاطرنشان کرد: با تمام این تفاسیر خبرنگاری شغلی پرهیجان و متنوع است که روزهای تکراری در آن کم است. چون خبرنگار هر روز باید به موضوعی جدید و گفتگو با افراد جدیدتر بپردازد.

خبرنگار کرمانشاهی مهم‌ترین رسالت یک خبرنگار را انعکاس دردهای مردم در راستای گره گشایی از مشکلات آنها دانست و گفت: خبرنگار باید منعکس کننده نواقص و کاستی ها باشد و بر خبرنگاری که مشکلات موجود را نادیده بگیرند عنوانی جز جیره خوار نمی توان گذاشت، بنابراین مهمترین رسالت خبرنگار به عنوان رابط مردم و مسئولان، انعکاس بی کم و کاست دردهای مردم است.

چراغی با بیان اینکه خبرنگار باید به جای رسانه مسئولین بودن، صدا و تریبون مردم برای انعکاس مشکلات آنها باشد، گفت: خبرنگاران کرمانشاهی به مانند بسیاری از خبرنگاران این مرز و بوم دغدغه «نان» دارند. تا وقتی این دغدغه وجود دارد و خبرنگار با آن درگیر است، نمی تواند کارش را تمام و کمال انجام دهد. شاید مهم‌ترین نقد و چالش این روزهای خبرنگار توانمند استان نیز همین دغدغه است که باعث شده به رسالت خود نپردازد و بسیاری از مشکلات موجود را منعکس نکند.

وی افزود: زلزله و اخبار مربوط به آن روزهای تلخ شاید مهم‌ترین بخش از کارنامه کاری من است که با وجود تمام کاستی ها، از آن به عنوان درخشان ترین روزهای کاری خود یاد می‌کنم زیرا جزو اولین خبرنگارانی بودم که برای گزارش آن لحظات سردرگمی وارد سرپل ذهاب شدم. حتی قبل از خودرو حامل استاندار وقت هرچند که پیش از آن با چنین شرایطی مواجه نشده بودم اما براساس بازخوردها به زعم خودم، به خوبی از عهده انعکاس اخبار و ارائه گزارش های اولیه زلزله، مناطق زلزله زده شهری و روستایی سرپل‌ذهاب و مردمانش برآمدم. شاید خاطرات شیرینی نبود اما تجربیات خوبی در حوزه خبر حوادث برای من برجای گذاشت.

ضرورت توانمندی خبرنگاران در اصول حقوقی، اخلاقی و فنی

علی صفدری در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: رسالت اصلی خبرنگاران کمک به آگاه سازی مردم از اخبار، وقایع و اتفاقات جامعه و تلاش برای درک درست آنها از این وقایع و اتفاقات است.

وی افزود: خبرنگاری می تواند به رسالت خود مبنی بر انتقال صحیح اخبار به مردم و آگاه سازی آنها نسبت به پیرامون خود و اتفاقات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی عمل کند که دارای توانمندی های فردی و حرفه ای هم باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: در دنیای خبر رسانه بی طرف وجود ندارد بلکه عموما همه فضاهای رسانه ای دنیا با ضریب کم یا زیاد جانبداری می کنند و گرایشات فکری و سیاسی خود را دارند که بخشی از آن طبیعی است که یک رسانه بخواهد مردم را نسبت به آرمان‌های خود روشن کند لذا وقتی می خواهد اخباری را انتقال دهد یا تحلیل کند قدری متناسب با فضای اعتقادی و فکری خود به انعکاس آن می پردازد.

صفدری خاطرنشان کرد: افرادی که در حوزه علوم مرتبط با رسانه فعالیت می کنند به جانبداری همه رسانه ها اذعان دارند، اما مهم این است که توانمندی حرفه ای و مهارتی خبرنگاران به میزانی باشد که اصول را زیرپا نگذارند.

وی افزود: خبرنگاران باید اصول اخلاقی را در حوزه رسانه مطالعه کنند همچنین بر اساس اصول حقوقی نیز هر خبرنگار حقی دارد و این حق از طریق قانون به وی داده شده که دارای چارچوب و خط قرمز و حدود و ثقوری است در نتیجه فردی که درحوزه خبرنگاری فعالیت می کند در وهله نخست باید اصول اخلاقی را رعایت کند سپس به حدود و ثقور قانونی و حقوق خود اشراف داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: باید توان مهارتی و حرفه ای فرد خبرنگار به میزانی باشد که بتواند رسالت خود را به درستی ایفا کند در واقع حتی اگر قانون و اخلاق را رعایت کند اما فن خبر را بلد نباشد، دوره مربوطه را نگذرانده باشد و تجربه نداشته باشد باز هم دچار مشکل خواهد شد پس خبرنگاران باید در اصول حقوقی، اخلاقی و علمی و فنی توانمند شده باشند.

صفدری درباره مباحث دارای اولویت در استان کرمانشاه که باید بررسی شود، اذعان کرد: اگرچه هر فرد خبرنگار در حوزه تخصصی خود به موضوعات ورود می کند به گونه ای که برخی رسانه ها در حوزه علوم سیاسی و اقتصادی و برخی به حوزه های فرهنگی، اجتماعی یا ورزشی وارد می شوند اما صرف نظر از تخصصی بودن این حوزه ها مهم این است یک خبرنگار در استان خود ببیند که چه مسائلی دارای اولویت است.

وی با تاکید بر اهمیت مساله اشتغالزایی در استان کرمانشاه، عنوان کرد: موضوع سبک زندگی موضوعی بسیار مهم است و البته بسیاری از مباحث اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و حتی اشتغالزایی به سبک زندگی برمی گردد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: اگر امروز در حوزه اشتغالزایی عقب هستیم به دلیل سبک زندگی ماست که بعضی از آن تحت عنوان فرهنگ یاد می کنند در واقع اگر در حوزه اشتغالزایی در زمره استان های آخر کشور هستیم به دلیل آن است که فرهنگ کار ضعیفی بر استان حاکم است و از آنجا که فرهنگ کار به معنای سبک زندگی است درنتیجه سبک زندگی و رفتار اجتماعی فردی و خانوادگی ما به گونه ای است که شاید مباحث مرتبط با کار و کارگر را به خوبی تعریف نکرده ایم لذا خروجی حرکت به سمت اشتغالزایی سبب شده در زمره استان های آخر در ایجاد اشتغال قرار بگیریم.

صفدری خاطرنشان کرد: در بسیاری از استانهای دیگر از جمله استانهای همسایه از نظر زیرساخت، برخورداری از زمین کشاورزی، معادن و سرمایه های مادی مانند استان کرمانشاه غنی نیستند اما ضریب و رتبه اشتغالزایی در آنجا بالاتر است درحالی که وقتی منابع، امکانات و زیرساخت‌های ما بیشتر است چه دلیلی وجود دارد جز اینکه سبک زندگی و تعریف ما از کار و فرهنگ کار غلط است.

وی با اشاره به اینکه برخی استان‌های همجوار رشد بسیار خوبی طی دهه اخیر در حوزه اشتغالزایی داشته اند، افزود: هنگامی که خبرنگار این ضعف ها را می بیند حرکت به سمت مرتفع کردن آن و آگاه رسانی درست جزو وظایف اصلی وی است.

صفدری تصریح کرد: اگر رسانه ای گرفتار ظواهر و اقتضائات شود و خبرنگاری دچار روزمرگی شود قطعا نه کمکی به خود خواهد کرد و نه به جامعه البته شاید این رسانه ها در مقاطعی چنین تصور کنند که رسانه ای جنجالی هستند و نگاه ها را به سمت خود جلب می کنند اما اخبار آنها کمکی به رفع مشکلات جامعه نمی کند.

وی افزود: اگر خبرنگاری درگیر روزمرگی یا مباحث اقتضایی و سطحی و زودگذر شود آن رسانه و خبرنگار موفق نخواهد بود همچنین خبرنگار نباید موضوعات پراکنده و متعدد را پیگیری کند، بلکه باید خط سیر فکری و خبری داشته باشد زیرا در غیر این صورت کمک چندانی به مردم شهر و استان خود نخواهد کرد بلکه خود و رسانه وی نیز به کندی پیش می روند و در حوزه کاری خود با مشکلاتی مواجه می شوند و به نتایج مطلوب دست نمی یابند.

به گزارش مرصادنیوز، به منظور پایبندی خبرنگاران برای ایفای رسالت خود مسئولان امر باید دغدغه های خبرنگاران را مرتفع کنند تا آنها از پیگیری دردهای جامعه خسته نشوند یا برای امرار معاش خود مجبور به سکوت های خبری نشوند.

انتهای پیام /

خبرنگاران؛ دغدغه‌مندانی که با شغلی پر چالش مواجه‌اند / از درآمدهای حداقلی تا استرس‌های حداکثری 2
خبرنگاران؛ دغدغه‌مندانی که با شغلی پر چالش مواجه‌اند / از درآمدهای حداقلی تا استرس‌های حداکثری 3
خبرنگاران؛ دغدغه‌مندانی که با شغلی پر چالش مواجه‌اند / از درآمدهای حداقلی تا استرس‌های حداکثری 4