خبرنگاری جهادی سخن درستی است / دولت اهل توقف در یک نقطه نیست
معاون پارلمانی رئیسجمهوری گفت: خبرنگاری جهادی سخن درستی است تا بتوانیم در نبرد رسانهای مقاومت کنیم و به تبیین پیشرفتهای کشور مشغول باشیم.
محمد حسینی در همایش «جهاد رسانهای» که از سوی خبرگزاری دانشجویان ایران برگزار شد، با بیان اینکه عنوان روایت امید و پیشرفت برای این همایش معنادار است، اظهار کرد: ما در رسانه هم مثل نبرد میدانی با دشمن روبهرو هستیم و از این جهت خبرنگاری جهادی سخن درستی است تا بتوانیم در این نبرد رسانهای مقاومت کنیم و به تبیین پیشرفتهای کشور مشغول باشیم. از این جهت در مسیر جهاد تبیین مورد نظر رهبری انقلاب حرکت میکنیم.
وی افزود: نظام اسلامی اگر این خبرنگاران و دوستان رسانهای نبودند و در این راه از جان خود مایه نمیگذاشتند نمیتوانست تا امروز ایستادگی کند و پیش رود؛ بنابراین اگر نقش رسانهها را از نقش مدیران بیشتر ندانیم، نباید آن را کمتر ارزیابی کنیم.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری با تاکید بر جایگاه اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به جامعه و نقش خبرنگاران در این روند، اظهار کرد: اهالی رسانه بهخوبی آگاه هستند که اگر یک خبر به صورت ناقض یا تحریف شده منتشر شود، تاثیر منفی آن تا چه اندازه میتواند در ذهنیت مردم و افکار عمومی عمیق باشد.
وی تصریح کرد: امروز شاهدیم که دیگران در تلاش هستند با سیاهنمایی و پمپاژ یأس و ناامیدی هم جهانیان و هم افکار عمومی داخل را نسبت به آینده کشور بدبین کنند تا مانع سرمایهگذاری و رشد اقتصادی کشور شوند، همانطور که شاهد بودیم هیاهو و جنجال سال گذشته چه تاثیری بر شاخصهای اقتصادی گذاشت.
حسینی تاکید کرد: نمیخواهیم در زمینه اقداماتی که در کشور در حال انجام است، مبالغهای صورت گیرد، اما گفته شود که چه اقداماتی در همین سالهای اخیر در کشور رخ داده است. ما به هر دلیلی در دهه 90 رشد اقتصادی ناچیزی داشتیم و نرخ تورم تا نزدیک 60 درصد هم رسید.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری یادآور شد: در دهه 90 رشد نقدینگی، رشد پایه پولی و کسری بودجه و کمبود کالاهای اساسی را تجربه کردیم، اما دولت سیزدهم وقتی آغاز به کار کرد با تلاش و مجاهدت شبانهروزی کوشید آن شرایط را تغییر دهد و به بهبود وضعیت کشور کمک کند.
وی با بیان اینکه امروز دولت بااخلاص و باایمان و جهادگرانه عمل میکند، اظهار کرد: در سال اول دولت دائما شاهد برگزاری تجمعات اقشار مختلف از کارگران تا معلمان بودیم که مشکلات فراوانی داشتند و مطالبه رسیدگی میکردند. این امور در دولت پیگیری شد و بعد از آن نیز با نهاییکردن پروژههای نیمهتمام فراوانی در کشور مواجه بودیم که از سالها قبل برجای مانده بود و دولت همت خود را بر اتمام آنها قرار داد.
حسینی یادآور شد: اقدام به انجام سفرهای استانی منشاء خیر و برکت است و ادامه خواهد یافت تا یکی بعد از دیگری مشکلات شهرهای مختلف از جمله در امر آب رسانی و سایر مسائل حل و رفع شوند.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه اگر اطلاعرسانی درباره این اقدامات دولت درست انجام نشود دیگران روایت مخدوش خود را از آن ارائه میکنند، گفت: دولت اهل توقف در یک نقطه نیست و به پیشرفت و پیشروی در امور مختلف فکر میکند. راهکارهایی برای برونرفت از مشکلات از جمله پیگیری خودکفایی در تولید برخی محصولات کشاورزی و حتی در سیاست خارجی که غربیها در آن به دنبال در انزوا قرار دادن ایران بودند و برخی هم در داخل میگفتند شما زبان دنیا را بلد نیستید، اما دیدیم که رئیسجمهوری درهمین مدت دو ساله به 17 کشور دنیا سفر کرد و اقدامات عملی برای ارتقای روابط در دستور کار قرار گفت.
وی ادامه داد: امروز ما با کشورهای جهان از آسیا و آفریقا تا منطقه در ارتباط هستیم و همه این ارتباطات با تبعات اقتصادی همراه است به طوری که بازار وسیعی به روی محصولات ما و شرکتهای دانشبنیانمان گشوده شده است.
حسینی یادآور شد: کارهای خوبی در سطح کشور و در استانهای مختلف در زمینههای گوناگون در حال انجام است. در سیاست خارجی هم آشکار است که اقدامات ما چگونه پیش میرود. اگر در آلبانی اتفاقاتی میافتد این امر با فعل و انفعالاتی رخ داده و یکباره نبوده است. اگر میبینیم که گشایشهایی در ارزآوری انجام شده با برنامهریزی دولت بوده است.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری گفت: در موضوع فرار مالیاتی، سالیان طولانی افرادی که درآمد سرشاری داشتند، اما مالیات نمیدادند در کشور وجود داشت که این افراد شناسایی شدند و امروز منابع ناشی از دریافت مالیات برای پیشبرد امور مختلف کشور به کار گرفته میشود.
حسینی با اشاره به توجه دولت به سازمان جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پروژههای متعددی را آغاز کرده است. یک طرح، پروژه اولین شهر معدنی با هدف توسعه ذخایر هماتیت است، طرح دوم توسعه آزمایشگاه پلاسمای خون و طرح سوم نیز توسعه فناوری شکاف هیدرولیک برای افزایش برداشت از منابع نفت و گاز کشور است که از جمله مهمترین پروژهها در دستور کار جهاد دانشگاهی با حمایت دولت به شمار میروند.
وی یادآور شد: دولت از هر طرح و ایده خلاقانه که جلوی خامفروشی و اتکای ما به خارج از کشور را بگیرد حمایت میکند. دولت معتقد است نیروهای حزباللهی، متدین و متخصص باید حمایت شوند و در پیشبرد امور نقش فعال داشته باشند.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری همچنین با تاکید بر پذیرش نقد منصفانه و مشفقانه در دولت، تصریح کرد: نقد اینچنینی یک دستور و فرمان دینی است. اما این کار با تخریب و سیاهنمایی متفاوت است. نباید حق و باطل را درهم آمیخت تا تشخیص روشنایی از ظلمت برای مردم دشوار شود.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت