یک‌شنبه 18 آبان 1404

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادی وب‌گاه خبر آنلاین

قیمت طلا و انواع سکه طی 24 ساعت گذشته در بازار تهران تغییر کرد.

بررسی روند بازار خودرو در آخرین روز کاری هفته، از ثبات قیمت‌ها حکایت دارد.

قیمت تیرآهن امروز، پنج‌شنبه، 24 خرداد 1403، روند ثابت را در پیش دارد. طوری که فقط یک محصول افت قیمت را تجربه کرد.

اولین میزگرد اقتصادی انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری برگزار شد.

طبق گزارش‌ها 18 هزار و 667 فرصت شغلی توسط کارفرمایان و کاریابی‌های استان تهران در سامانه جست و جوی شغل بارگذاری شده و حدود 7309 نفر کارجو در سامانه ثبت‌نام و درخواست‌های شغلی خود را ارائه کرده‌اند.

برخی از ثروتمندترین کشورهای آسیایی از ثروتمندترین کشورهای جهان نیز هستند. چین، ژاپن و هند ازجمله کشورهایی هستند که بیشترین سهم را از ثروت جهانی دارند.

در معاملات امروز (پنجشنبه، بیست و چهارم خردادماه) مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ 45 هزار و 624 تومان و حواله دلار نیز به نرخ 42 هزار و 599 تومان معامله می‌شود.

قیمت تخم مرغ در بازار روز برای تاریخ 24 خرداد 1403 اعلام شد که بر اساس آن هر بسته تخم مرغ 5 عددی 45 هزار تومان است.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: برآوردها حاکی از آن است که 20 تا 25 تن زعفران در دست کشاورزان است که تا فصل برداشت باید به بازارهای هدف صادر شود.

یارانه معیشتی خردادماه 1403 به حساب تمام سرپرستان خانوار دهک‌های یکم تا سوم در سراسر کشور واریز شد.

معاون مسکن روستایی و بازسازی بنیاد مسکن جزییات واگذاری یک میلیون قطعه زمین رایگان به طور 99 سال اجاره رایگان را به واجدان شرایط تشریح کرد.

صنعت خودرو در چین در حال حاضر به جایی رسیده است که هر روز یک خودروی جدید در بازار عرضه می‌کند. یکی از خودروسازانی که اخیراً از خودروی جدید خود با امکانات برجسته رونمایی کرده، کمپانی اکسپنگ است.

قیمت خودرو در بازار خودرو ثابت ماند.

بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه 23 خرداد به 23.63 درصد رسید.

واحد 40 متری دیگری در محله جمهوری ساخت سال 1382 به قیمت سه میلیارد و 380 میلیون تومان به فروش گذاشته شده است.

یک اقتصاددان تاکید کرد: کاندیداها نظرات صریح و شفاف خود را در خصوص فعال‌سازی دیپلماسی اقتصادی و سیاسی در جهت حذف تحریم‌های ظالمانه، پذیرش قواعد بین‌المللی اقتصادی و تجاری با هدف قرار گرفتن ایران در زنجیره تولید و ارزش اقتصاد منطقه‌ای و جهانی مطرح کنند.