یک‌شنبه 5 مرداد 1404

خرید جدید لخ پوزنان زنگ خطر را برای قلی‌زاده به صدا درآورد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خرید جدید لخ پوزنان زنگ خطر را برای قلی‌زاده به صدا درآورد

یک رسانه لهستانی در گزارشی به بررسی خرید جدید سوئدی تیم فوتبال لخ پوزنان پرداخت و او را مثرثمرتر از بازیکنان پرهزینه ای از جمله علی قلی زاده دانست.

به گزارش مشرق و به نقل از رسانه «gloswielkopolski» لهستان، تیم فوتبال لخ پوزنان در ابتدا لئو بنگتسون وینگر سوئدی را صرفاً برای جایگزینی دنیل هاکانسن مصدوم به خدمت گرفت. جذب بنگتسون در حالی انجام شد که هواداران تیم در انتظار بازگشت علی قلی‌زاده و همچنین خریدی بزرگ برای تقویت خط حمله بودند. با این حال، بنگتسون در همان بازی‌های ابتدایی‌اش نشان داد که فقط یک گزینه جایگزین نیست و می‌تواند به یکی از بازیکنان کلیدی تیم تبدیل شود.

با مشخص شدن اینکه مصدومیت دنیل هاکانسن طولانی‌مدت خواهد بود و لخ باید برای ماه‌ها در فاصله‌ی هر سه روز بازی کند، باشگاه به سرعت برای جذب یک وینگر جدید وارد عمل شد و در تاریخ 10 ژوئیه، بنگتسون را با مبلغی حدود 800 هزار یورو جذب کرد.

هرچند این رقم نشان‌دهنده جذب بازیکن ضعیفی نبود اما انتظار زیادی هم از بنگتسون نمی‌رفت، خصوصاً وقتی که با خریدهای پرهزینه‌ای مانند علی قلی‌زاده و پاتریک والمارک مقایسه می‌شد. بنگتسون از لیگ قبرس آمده بود، در حالی که قلی‌زاده از بلژیک و والمارک از هلند به لخ پیوسته بودند.

شروع کار بنگتسون در لخ پوزنان با چالش‌های زیادی همراه بود. در اولین بازی مقابل لژیا ورشو، او تنها وینگر تخصصی تیم در زمین بود. لخ در آن مسابقه شکست خورد و عملکرد هجومی تیم بسیار ضعیف بود. همین سناریو در دیدار مقابل کراکوویا هم تکرار شد. با وجود این شرایط، بنگتسون چند حرکت امیدوارکننده از خود نشان داد، به‌ویژه در زمینه دریبل‌زنی و سرعت بالا با توپ خوب عمل کرد.

در دیدار مقابل بریدابلیک ایسلند، بنگتسون توانست بدرخشد. او یکی از ستاره‌های لخ در این بازی بود و با زدن گل پنجم تیم، نشان داد که می‌تواند در نقش بازیکنی تأثیرگذار ظاهر شود. او نه‌تنها در پست وینگر چپ بلکه با جابه‌جایی مداوم با فلیپ شیمچاک و میکائل ایشاک، در سراسر زمین حضور فعال داشت و همکاری خوبی با میخائو گورگول داشت.

بنگتسون برخلاف هاکانسن، مرتباً در محوطه جریمه حضور داشت و به‌دنبال موقعیت‌سازی و شوت‌زنی بود. این در حالی است که هاکانسن معمولاً در موقعیت‌های گل، توپ را به هم‌تیمی‌هایش می‌سپرد.

بنگتسون بازیکنی چابک و جسور در دریبل‌زنی است که توانایی عبور از مدافعان حریف با هر دو پا را دارد. او توانسته در همان بازی‌های ابتدایی، با گل‌زنی، شوت‌زنی و بردن نبردهای تن‌به‌تن، خود را به عنوان گزینه‌ای جدی برای ترکیب اصلی مطرح کند.

در حالی که هنوز هواداران در انتظار درخشش لوئیس پالما و بازگشت علی قلی‌زاده هستند، این وینگر سوئدی که در ابتدا به‌عنوان انتقالی اضطراری از آریس لیماسول آمده بود، حالا این پتانسیل را دارد که به یکی از مهره‌های کلیدی لخ پوزنان در فصل جاری تبدیل شود.

خرید جدید لخ پوزنان زنگ خطر را برای قلی‌زاده به صدا درآورد 2