خزعلی: اهمیت توجه به مرزهای روانی، عقیدتی و خانواده کمتر از مرز های زمینی و سخت افزاری نیست
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس؛ به گفته انسیه خزعلی اهمیت توجه به مرزهای روانی و عقیدتی کمتر از مرز های زمینی، سخت افزاری و فیزیکی ما نیست و خوشبختانه وزارت دفاع توجه بسیار خوبی به این مرزها دارد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در نشست فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه خدا را شاکر هستیم که در بسیاری از مسائل فرهنگی وزارت دفاع پیشرو است، گفت: باید از تجربیاتی که در وزارت دفاع در مسائل فرهنگی به ویژه در بحث مشاوره خانواده وجود داشته است، استفاده شود. انسیه خزعلی با بیان اینکه بحث خانواده بسیار مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و ایشان از آن به عنوان تنگه احد یاد می کنند، افزود: مقصود از این تعبیر آن است که اگر توجه ها به این مقوله معطوف نباشد، قطعا ضربه خواهیم خورد؛ به همین منظور ما در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در صدد هستیم که بسیاری از خلاهایی که در جامعه وجود دارد را از طریق تبیین، تشکیل و پایداری خانواده تامین کنیم.
وی ادامه داد: مسائلی که در روز های اخیر شاهد آن بودیم، نشان دهنده این واقعیت بود که عمده توجه ما در سالیان گذشته بر اقتصاد و معیشت مردم بود و دشمن توانست در بحث هویتی خلل هایی هرچند کوچک را به وجود بیاورد. دشمن با جنگ شناختی بر ذهن و فکر جوانان تاثیر گذاشت و این حوادث باعث شد تا توجه و تمرکز ما به سوی این موضوعات بیشتر از گذشته برگردد.
خزعلی اذعان کرد: توجه به مرزهای فکری و عقیدتی کمتر از مرزهای زمینی، سخت افزاری و فیزیکی ما نیست و مایه خوشحالی است و وزارت دفاع توجه خوبی به این مرزها نیز دارد.
وی با اشاره به اینکه در مباحث سبک زندگی، جمعیت و زیست عفیفانه نیاز به برنامه ریزی و اقدامات جدی داریم، ادامه داد: در سبک زندگی نیز در مسئله خانواده، تشکیل خانواده به ویژه در بحث مسئولیت پذیری در جامعه و خانواده باید بیشتر کار کنیم. امیدواریم که با نگاه خوبی که در وزارت دفاع نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی وجود دارد، از بسیاری از حملاتی که در این حوزه ها می شود پیشگیری کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با بیان اینکه متاسفانه ما در موضوعات فرهنگی حالت پدافندی داریم که همین مسئله باعث ایجاد مشکلاتی برای ما شده است، تصریح کرد: ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم که به صورت آفندی عملیات کنیم. ما باید از فرصت خدمت مقدس سربازی برای آموزش های فرهنگی به ویژه موضوعات خانواده و مهارت های مورد نیاز، استفاده کنیم. برنامه ای که برای سربازان تهیه شده، بر روی زیست عفیفانه، ترغیب به ازدواج و شیوه های همسر داری تاکید دارد و دوره سربازی یکی از بهترین فرصت هایی است که می تواند این آموزش ها ارائه شود.
خزعلی از "زیست عفیفانه" به عنوان یکی از موضوعات مهم که باید روی آن کار شود یاد کرد و ادامه داد: آموزش ها در زیست عفیفانه و چگونگی برخورد با نامحرم و حریم هایی که باید رعایت شود، مختص به خانم ها نیست و باید آقایان هم در این مبحث آموزش های لازم را ببینند.
پایان پیام /