خطر افزایش قیمت زینک از 25 به 100 هزار تومان / تلاش «سارا بهرامی» برای کسب دومین سیمرغ بلورین
اولین روز از دی ماه 98 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به خطر افزایش قیمت زینک از 25 به 100 هزار تومان اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، اولین روز از دی ماه 98 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به خطر افزایش قیمت زینک از 25 به 100 هزار تومان اشاره کرد.
*س_خطر افزایش قیمت زینک از 25 به 100 هزار تومان_س*مدیرعامل تعاونی لیتوگرافان گفت: پیش بینی میشود چنانچه زینک مورد نیاز با ارز دولتی در اختیار مصرفکنندگان این کالا قرار نگیرد قیمت هر ورق زینک در بازار به حدود 100 هزار تومان خواهد رسید، این در حالی است که هم اکنون هر ورق از این کالا با قیمت 25 هزار تومان به فروش میرسد.
غلامرضا شجاع مدیرعامل تعاونی لیتوگرافان در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون کمبود زینک در بازار گفت: زینکهای وارداتی تنها دو هفته دیگر میتواند جوابگوی نیاز مصرف کنندگان این کالا باشد. وی در همین راستا ادامه داد: در حال حاضر تنها 98 درصد زینکهایی که با ارز دولتی به اتحادیه لیتوگراف تحویل داده شده شده بود مصرف شده است و دو درصد باقی مانده تنها کفاف دو هفته از نیاز مصرف کنندگان زینک را خواهد داد.- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین خبرها از وضعیت زینک در بازار اینجا کلیک کنید
رحیم نوروزی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر سریال «وارش» به کارگردانی «احمد کاوری» و تهیه کنندگی «محمودرضا تختشید» را هر شب از شبکه سوم سیما در حال پخش دارم، همچنین در سریال «دخترم نرگس» به نویسندگی و کارگردانی باقر حبیب پیران و تهیه کنندگی داوود سلیمان پور به ایفای نقش پرداختهام که آماده پخش بوده و قرار است به زودی از شبکه ارومیه و شبکه سه سیما پخش شود.
بازیگر سریال «وارش» در همین راستا ادامه داد: سریال 34 قسمتی «وارش» که نویسندگی آن بر عهده جابر قاسمعلی است، یک درام تاریخی عاشقانه و اقتباسی از رمان مطرح «مهاجران» اثر هاوارد فاست محسوب میشود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده گفتوگوی رحیم نوروزی پیرامون وضعیت سینما اینجا کلیک کنید
وی در همین راستا ادامه داد: «وارش» در گویشهای مختلف معانی متفاوتی دارد، اما در زبان محلی مناطق شمال کشور به معنای باران و باریدن باران است، قصه این مجموعه تلویزیونی در دو بخش روایت میشود، بخش اول در دهه 30 و 40 خورشیدی و بخش دوم به دهه 50 بر میگردد اما در آن به اتفاقات انقلاب اسلامی ایران و تأثیرات آن بر فضای داستان و سرنوشت شخصیتها اشاره میشود.
بازیگر سریال «وارش» در خصوص لوکیشنهای این سریال اذعان کرد: تنوع جغرافیایی لوکیشنهای سریال «وارش» از جمله ویژگیهای این مجموعه تلویزیونی است، فیلمبرداری این سریال نیز در لوکیشینهایی واقع در شهر ساحلی چمخاله، بندر کیاشهر، ارتفاعات سیاهکل، لاهیجان و مناطقی دیگر در شمال کشور انجام شد.
وی در ادامه پیرامون سختیهای تولید سریال «وارش» افزود: به دلیل بستر تاریخی داستان، سریال «وارش» مراحل تولید سختی داشت و فیلمبرداری سکانسهای بنده نزدیک به 8 ماه زمان برد. کار در شهرستان معمولا سختیهای خود را دارد و چند سالی است که بنده به علت علاقه خودم به ایرانگردی، بیشتر کارهای شهرستان را قبول میکنم و به بهانه کار تجربههای خوبی را نیز در این حوزه کسب میکنم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
*س_تلاش «سارا بهرامی» برای کسب دومین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر_س*سارا بهرامی بازیگر سینما و تلویزیون پس از حضور موفق در ادوار پیشین جشنواره فیلم فجر امسال با فیلم سینمایی «لتیان» راهی مهمترین رویداد سینمایی کشور شده تا شانس خود برای کسب دومین سیمرغ بلورین جشنواره را بیازماید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با شروع کار هیات انتخاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، اهالی سینما مشتاقانه منتظر اعلام فهرست نهایی آثار حاضر در این دوره از جشنواره هستند، رویدادی که هر سال تب و تاب ویژهای را برای دوست داران سینما به همراه دارد.
جشنواره فیلم فجر در دوره سیوهشتم خود نیز همچون ادوار گذشته شاهد حاضران و غایبان مطرح و متفاوتی بوده است، ابراهیمحاتمی کیا، بهروز شعیبی، محمدحسین مهدویان، مسعود کیمیایی، حمید نعمت الله، محمدحسین لطیفی و پیمان قاسمخانی بخشی از فهرست کارگردانانی هستند که امسال برای حضور در فجر اعلام آمادگی کردهاند.
- بیشتر بخوانید:
- برای آشنایی با 35 فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر میشوند اینجا کلیک کنید
سارا بهرامی بازیگر سینما و تلویزیون پس از حضور موفق در ادوار پیشین جشنواره فیلم فجر امسال با فیلم سینمایی لتیان راهی مهمترین رویداد سینمایی کشور شده تا شانس خود برای کسب دومین سیمرغ بلورین جشنواره را بیازماید.
وی اولین کار سینمایی خود را در سال 1388 با فیلم ایرانی فرانسوی «تهرون» به کارگردانی نادر تکمیل همایون تجربه کرد. او برای اولین بار برای بازی در فیلم ایتالیا ایتالیا به کارگردانی کاوه صباغ زاده نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در سی و پنجمین دوره از جشنواره فیلم فجر و جشن منتقدین و نویسندگان سینمای ایران شد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
*س_«23 نفر» اثری دغدغهمند و شریف در تاریخ سینمای ایران_س*بازیگر فیلم «23 نفر» گفت: از نظر من «23 نفر» اثری دغدغهمند و ماندگار در تاریخ سینمای ایران خواهد بود، به شخصه از اینکه در فیلم بیست و سه نفر به ایفای نقشی هرچند کوتاه پرداختم به خود افتخار میکنم.
مجید پتکی بازیگر فیلم سینمایی «23 نفر» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون استقبال عمومی از اکران عمومی این فیلم سینمایی گفت: خوشبختانه فیلم سینمایی «23 نفر» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با اقبال خوبی روبرو شد و حال با وجود اینکه زمان کوتاهی از اکران اثر گذشته در بازخوردهایی که از نزدیک داشتهام عموم جامعه از این اثر راضی است و مخاطب با نگاهی مثبت از سالن سینما بیرون میآید.
وی درباره حضور خود در فیلم سینمایی «23 نفر» تاکید کرد: نقش من در فیلم سینمایی «23 نفر» یکی از نقشهای خاص اثر بود، در این فیلم من نقش تنها درجه دار نظامی فیلم را بازی میکردم، در دوران اسارت درجهداران با شرایط سختتری روبرو بودهاند و همین اتفاق نقش من را در شرایط ویژهای قرار میداد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده گفتوگوی آلبو عبادی دیگر بازیگر فیلم «23 نفر» اینجا کلیک کنید
بازیگر نقش «سروان تقوی» در فیلم سینمایی «23 نفر» در همین راستا ادامه داد: «سروان تقوی» در فیلم «23 نفر» تنها درجهدار و نظامی بود، در اردوگاههای اسرا به طور معمول هویت درجهداران مخفی نگه داشته میشد تا نیروهای بعث آنها را شناسایی نمیکنند، این عوامل باعث میشد تا نقشی درونی را بازی کنم، به همین دلیل من باید از هرگونه اضافه کاری پرهیز میکردم.
وی با اشاره به تحقیقات خود برای رسیدن به نقش تاکید کرد: نقش من در فیلم «23 نفر» باید در راستای فردی نظامی و کاملا با نظم و انضباط قرار میگرفت. برای ایفای این نقش علاوه بر کارگردان کمک بسیار زیادی از اسرای اصلی آن دوران گرفتم تا بهتر و بیشتر با جزئیات نقش خود آگاه شوم. همین تحقیقات میدانی و گفتوگوها باعث شد تا بتوانم در این اثر جایی بگیرم. اتفاق اصلی اینجاست که من فقط نقش یک نظامی را بازی نمیکردم، نقش فردی را بازی میکردم که به صورت واقعی هم در تاریخ وجود داشتهاست، به همین دلیل باید به شخصیت اصلی و واقعی هم وفادار میماندم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
*س_«فرانکنشتاین»، فرمالیستی ایدهآل که در داستان میلنگد_س*فرانکنشتاین روایت دانشمند جاهطلبی است که با استفاده از کنار هم قرار دادن تکههای بدن مردگان و اعمال نیروی الکتریکی، جانوری زنده به شکل یک انسان و با ابعادی اندکی بزرگتر از یک انسان معمولی میسازد. موجودی با صورتی مخوف که بر همه جای بدنش رد بخیههای ناشی از دوختن به چشم میخورد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نمایش «فرانکنشتاین» به نویسندگی و کارگردانی «ایمان افشاریان» این شبها در سالن اصلی تئاترشهر روی صحنه رفته تا اولین اثری باشد که پس از مرمت و بازسازی این سالن میزبان مخاطبان میشود.
نمایش فرانکنشتاین روایت دانشمند جاهطلبی است که با استفاده از کنار هم قرار دادن تکههای بدن مردگان و اعمال نیروی الکتریکی، جانوری زنده به شکل یک انسان و با ابعادی اندکی بزرگتر از یک انسان معمولی میسازد. موجودی با صورتی مخوف و ترسناک که بر همه جای بدنش رد بخیههای ناشی از دوختن به چشم میخورد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده نقد نمایش «حشره» اینجا کلیک کنید
این موجود تا بدان حد وحشتناک است که همگان، حتی خالقش از دست شرارتهای او فرار میکنند. هیولایی که خالقش نیز نمیتواند آن را کنترل کند و خود مقهور آن میشود.
پژمان جمشیدی، بانیپال شومون، آناهیتا افشار، سوده شرحی، محمد پویا، سیاوش میری، حسین آیرمی، حامد ابریشمی، مبین تقوی، محمد حقیقی پور، امین رجائی، امید رضائی، مهدی روحانی، سعید زینلی، فرید کیامرثی، توحید لواسانی، مجتبی نصرت، پویا نجفی بازیگرانی هستند که در «فرانکنشتاین» افشاریان را همراهی میکنند.
فرانکنشتاین شهرت خود را بیش از هر چیز مدیون اقتباسهای سینمایی خود است. اولین اقتباس سینمایی آن در سال 1910 توسط کمپانی ادیسون ساخته شد. اما اولین اقتباس مشهور از آن در سال 1931 با نقش آفرینی بوریس کارلوف و کارگردانی جیمز ویل ساخته شد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
*س_ بخش مهم سریال «از سرنوشت» را جوانان رقم میزنند_س*کارگردان سریال «ازسرنوشت» گفت: سریال «از سرنوشت» تلاش دارد تا این پیام را به جوانان انتقال دهد که دست یافتن به موفقیت نیازمند تلاش و هدفمندی است و اراده آنان میتواند مسیر را برای دستیابی به موفقیت و هدف فراهم کند.
علیرضا بذرافشان کارگردان تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون سریال «از سرنوشت» گفت: سریال «از سرنوشت» با مضمون اجتماعی به زندگی دو جوان که از پرورشگاه آمدهاند میپردازد، این سریال تلاش دارد تا داستان را در بستری از موضوعات اجتماعی برای مخاطبان به تصویر بکشد. وی در همین راستا ادامه داد: کارگردانی فصل دوم سریال «از سرنوشت» بر عهده من بوده است لذا این فصل به لحاظ کمی و به لحاظ قصه تاحدودی از فصل اول مجزاست.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سریال «از سرنوشت» اینجا کلیک کنید