جمعه 3 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

دومین روز از رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان در رده سنی جوانان، ظهر فردا (چهارشنبه - 25 آبان‌ماه) برگزار خواهد شد که علی اصغر افشاری به عنوان اولین نماینده ایران در این دوره از مسابقات به میدان می‌رود.

در جلسه انتخاب اعضای جدید هیات مدیره بورس انرژی، مدیرعامل تاپیکو به عنوان رئیس هیات مدیره انتخاب شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بخش مهمی از نیاز داخلی صنعت نشر کشور برطرف شده، به‌طوریکه حدود 80 درصد کتاب‌های درسی با کاغذهای تولید داخل تامین می‌شوندکه به همین مناسبت فردا جشنی را تدارک دیده‌ایم.

منابع عراقی به سفر سردار قاآنی به بغداد و دیدارش با مقامات و شخصیت های سیاسی عراقی اشاره کردند.

میر مهدوی گفت: طرح "قرار دوازدهم" از 12 فروردین‌ماه امسال در ملایر به‌صورت رسمی کلید خورد و هر ماه در ملایر اجرا می شود و این ماه به 50 بیمار نیازمند 85 میلیون تومان کمک شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از برنامه کشت گیاهان دارویی در طرح جهش تولید خبر داد.

نشست خبری رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مناسبت هفته بسیج صبح امروز برگزار شد.

حجت الاسلام علی الله وردی: در هفت ماهه اول سال 3میلیاردو200میلیون تومان زکات در شهرستان بهار جمع آوری شده است.

فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران گفت: در هفته بسیج امسال 628 برنامه در استان تهران برگزار می‌شود.

"صادق رمضانی" مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان، گفت: آنچه که امروز در سطح جامعه می‌بینیم هیچ شباهتی به هیچ نوع انقلابی در سطح دنیا ندارد و یک نوع فضای آشوب محدود است که رسانه‌ها تلاش می‌کنند آن را شبیه یک انقلاب نشان دهند.

مهاجرانی مقدم مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد گفت: پرونده یک نانوایی متخلف در تعزیرات حکومتی استان رسیدگی و متصدی آن به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

علی‌رغم دروغ‌پراکنی های رسانه‌های ضدانقلاب، امروز هیچ مغازه‌ای در بازار سطح شهر اراک تعطیل نیست و مغازه‌داران مشغول کسب‌وکار هستند.

مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: امروز شاهد روابط خوب میان دولت و ملت هستیم و تعامل مناسبی میان مردم و اعضای دولت وجود دارد و دولتمردان با چهره ای گشاده و صمیمانه از ارتباط با مردم استقبال می کنند.

عضو شورای اسلامی زنجان با تاکید بر اینکه بدون برگزاری آزمون نیرویی جذب شهرداری زنجان نخواهد شد، گفت: فعلا مجوز جذب نیرو در شهرداری زنجان صادر نشده است.

یکی از اقدامات دولت سیزدهم در حمل و نقل عمومی بوده و با پیگیری شهرداری و شورا زنجان 25 دستگاه ون، 40 دستگاه اتوبوس با یارانه به استان زنجان اختصاص یافته و 200 میلیارد تومان به این امر اختصاص یافته است.

مهجوری گفت: پیکر پاک شهیدان اسدی و سلیمانی امروز مهمان تعدادی از مدارس شهرستان اراک خواهند بود.