شنبه 4 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری دانا

سیاسی خبرگزاری دانا

نماینده آمریکا در امور ایران ضمن تلاش برای مقصر نشان دادن تهران برای عدم پیشرفت مذاکرات وین، گفت که تمرکز آمریکا نه روی احیای برجام بلکه روی اغتشاشات داخل ایران است.

وزیر جهاد کشاورزی تامین غذای با کیفیت، سالم و ارزان با تکیه بر تولید داخل را از برنامه های این وزارتخانه برشمرد.

معاون مرکز روسی آشتی طرف های درگیر در سوریه از مقابله سامانه پدافند هوایی سوریه با موشک های شلیک شده از جنگنده های رژیم صهیونیستی خبر داد.

مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های قهرمانی بوکس جوانان جهان امروز (دوشنبه - 23 آبان‌ماه) برگزار و نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند.

ملی پوش تیراندازی جانبازان و معلولین کشورمان در مسابقات جهانی امارات، توانست سهمیه پارالمپیک پاریس را بدست آورد.

با توجه به بهبود شرایط جسمی، حسین رونقی عصر امروز با نظر پزشکان از بیمارستان ترخیص شد و به زندان اوین بازگشت.

زندگی مقام‌های سابق آمریکایی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند همچنان تحت تأثیر هراس انتقام قرار دارد.

حجت الاسلام علی اکبری گفت: این بشارت داده می‌شود که با عنایت رهبر عزیزمان و نگاه پرمهر ایشان نام عزیزان بی‌گناه جان‌باخته در حوادث اخیر استان در زمره شهدا قرار گرفته است.

در روز دوم رقابت های قهرمانی جهان به میزبانی مکزیک با حضور 3 نماینده ایران در اوزان 62-، 67- و 87- کیلوگرم برگزار می گردد.

رئیس جمهور چین به رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که از «خط قرمز» چین بر سر جزیره تایوان عبور نکند و در پی ترسیم مسیر صحیح در روابط با پکن باشد.

رئیس‌جمهور گفت: انگیزه، غیرت و شجاعت مهم‌ترین شاخصه‌های ورزشکاران ایرانی در میادین مختلف ورزشی است که باید خدای متعال را بخاطر داشتن این نعمت بزرگ شاکر بود.

با تحقق قول رئیس هیئت اعزامی از سوی رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان، تعدادی از بازداشتی‌های حوادث اخیر این استان آزاد شدند.

دبیر سیاسی خبرگزاری تسنیم گفت: یک دلیل اینکه سخنگوی پنتاگون در دستیابی ایران به تکنولوژی ساخت موشک‌های هایپرسونیک شبهه وارد کرده، برای این است که آنها سامانه‌های پدافندی خود را به تعداد زیاد و چند برابر قیمت به کشورهای منطقه می‌فروشند.

اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان پیش از سفر به قطر به دیدار رئیس جمهور رفتند.

تیم ملی بسکتبال کشورمان بدلیل عدم حضور تیم ملی استرالیا پیروز اعلام شد.

اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان وارد محل برگزاری جام جهانی شدند.