دانشگاه پیام نور به سایر دانشگاه ها خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهد
رئیس مرکز آزمایشگاههای ملی و قطبی دانشگاه پیام نور از آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به سایر دانشگاهها و موسسات خبر داد.
رئیس مرکز آزمایشگاههای ملی و قطبی دانشگاه پیام نور از آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به سایر دانشگاهها و موسسات خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، قاسم رضانژاد درباره زمان ارائه خدمات آزمایشگاهی دانشگاه به سایر محققان و دانشگاهها گفت: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده دانشگاه از نیمه دوم امسال آمادگی دارد که تجهیزات آزمایشگاهی خود را به موسسات و متقاضیان ارائه دهد.
وی با اشاره به تعداد تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه، افزود: حدود 60 هزار قلم کالا در قالب 4700 نوع تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در دانشگاههای پیام نور سراسر کشور وجود دارد که از این تعداد حدود 4500 نوع تجهیزات بسیار پیشرفته و تحقیقاتی است.
رئیس مرکز آزمایشگاههای ملی و قطبی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: تجهیزات آزمایشگاهی به صورت الکترونیکی در سامانه شاپنا به نشانی shapna.pnu.ac.ir موجود است و متقاضیان میتوانند تجهیزات مورد نظر خود را در این سامانه جستجو و خدمات را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.
وی هدف از راهاندازی سامانه شاپنا را تمرکز و ایجاد هماهنگی بین نیروی انسانی، صرفهجویی در وقت، هزینهها و تجهیزات و فضای آزمایشگاهی عنوان کرد.
رضانژاد با تاکید بر لزوم ورود دانشگاه به آزمایشگاههای نسل سوم افزود: آزمایشگاهها باید از نسل اول به آزمایشگاههای نسل سوم هدایت شوند. در نسل سوم آزمایشگاهها با توجه به درآمدهای خود دیگر نیازی به تامین بودجه از سازمان مربوطه ندارند و هزینههای انسانی و تجهیزاتی را با توجه به فعالیتهای خود به دست میآورند.
وی تصریح کرد: ورود شاپنا به نسل سوم، علاوه بر تامین نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه، میتواند در بحث درآمدزایی غیرشهریهای نیز کمک حال دانشگاه باشد.
وی اظهار کرد: دانشگاه پیام نور به نسبت سایر دانشگاهها تجهیزات آزمایشگاهی بهتری دارد که همین ظرفیت باعث شده که درخواستهایی از سازمانها و ارگانها برای استفاده از این ظرفیت داشته باشیم.
بر اساس اعلام دانشگاه پیام نور، مدیریت آزمایشگاه ملی و قطبی برای نخستین بار در سال 88 در ساختار سازمانی دانشگاه پیام نور با نظارت مستقیم رئیس دانشگاه راهاندازی شد. در سال 91 این مدیریت در ساختار جدید به مرکز آزمایشگاه ملی و قطبی تغییر نام داد و به یکی از زیرمجموعههای معاونت پژوهش و فناوری تبدیل شد.