درخواست استعفای ماکرون با بیش از 100 امضا

بیش از 100 نماینده مجلس فرانسه پیشنهادی را برای برکناری رئیسجمهور این کشور امضا کردهاند.
به گزارش تاس، ماتیلد پانو رهبر جناح چپگرای «فرانسه نافرمان» (La France Insoumise)، در صفحه خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: تعداد 104 نماینده از حزب فرانسه نافرمان، نمایندگان مناطق فرادریایی و اعضای احزاب سبز و کمونیست پیشنهادی را برای برکناری رئیسجمهوری امضا کردهاند.
او در پیام دیگری نوشته بود که نمایندگان امانوئل مکرون را در برابر یک انتخاب قرار دادهاند: یا استعفا بدهد یا استیضاح شود.
حزب فرانسه نافرمان هفته گذشته روند استیضاح مکرون را از طریق دفتر مجمع ملی، یعنی مجلس پایین پارلمان فرانسه، آغاز کرد.
فرانسوا بایرو روز دوشنبه هفته گذشته با رای 364 نماینده پارلمان به برکناری او و تنها حمایت 194 نفر کنار گذاشته شد.
محبوبیت مکرون به پایین ترین سطح رسیده و نظرسنجی ها نشان می دهد که محبوبیت کنونی او اکنون کمتر از دوران اوج اعتراضات جلیقه زردها در سالهای 2018 و 2019 است، بحرانی که شدیدترین مورد در دوران ریاست جمهوری اش بوده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.