درخواست رئیس ستاد انتخابات از پلیس فتا برای برخورد با سوءاستفادههای مالی تحت عنوان «انتخابات مجلس»
رئیس ستاد انتخابات کشور از رئیس پلیس فتا خواست تا با کلاهبرداری ها و سوءاستفاده های مالی مشکوک که عمدتا با نام «انتخابات مجلس» و حتی با جعل عنوان «ستاد انتخابات کشور» صورت می گیرد، برخورد کنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در نامهای به سردار وحید مجید رئیس پلیس سایبری کشور (فتا) ضمن اشاره به اینکه تا زمان برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره ای مجلس خبرگان (دوم اسفندماه 1398) کمتر از یک ماه باقی مانده است، اظهار کرد: در این شرایط، متأسفانه سوءاستفاده ها و تخلفاتی با رویکرد اقتصادی و مالی از محمل انتخابات و فضای سیاسی - انتخاباتی کشور صورت می پذیرد که در این ایام، افزایش قابل توجهی نیز یافته است.
عرف درخصوص مصادیق این سوءاستفاده ها با اشاره به راه اندازی و فعال سازی کانال ها و صفحات مختلف در پیام رسان ها از جمله تلگرام، جهت کلاهبرداری ها و سوءاستفاده های مالی و اقدامات مشکوک گفت: این موارد عمدتا نیز با نام «انتخابات مجلس» و حتی بعضا با جعل عنوان «ستاد انتخابات کشور» صورت می پذیرد.
رئیس ستاد انتخابات کشور در همین راستا و مبتنی بر ضرورت رعایت تمامی ابعاد قانونی در برگزاری انتخابات و اهمیت مقابله با هر نوع اقدام مجرمانه و سوءاستفاده از عرصه انتخابات، اقدام فوری پلیس فتا برای بررسی همه ابعاد و زوایای این موضوع و برخورد قانونی مؤثر با هر گونه تخلف و ارتکاب جرم بر بستر انتخابات در فضای مجازی را مورد تأکید قرار داد.
217217
کد خبر 1345871