دوشنبه 17 شهریور 1404

درخواست پلیس از شهروندان / این 2 سارق مامورنما را شناسایی کنید + عکس

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
درخواست پلیس از شهروندان / این 2 سارق مامورنما را شناسایی کنید + عکس

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اعلام خبر دستگیری دو سارق حرفه ای که با پوشش ماموران دولتی دو زن را سوار کرده و سعی داشتند از آنان سرقت کنند، تصاویر آنها را برای شناسایی مالباختگان احتمالی منتشر کرد.

سرهنگ حسین مافی گفت: سومین روز شهریورماه امسال، ماموران کلانتری 178 شمس آباد در حال پوشش انتظامی در محور اتوبان غدیر حوالی شمس آباد بودند که یک دستگاه خودروی سفید را مشاهده می کنند که 2 زن در عقب خودرو با دست و دهن بسته نشسته و سعی داشتند با همان وضعیت از مردم کمک بگیرند.

وی افزود: به محض مشاهده این وضعیت، ماموران به راننده و سرنشین خودرو که 2 مرد بودند دستور توقف دادند اما مظنونین با مشاهده پلیس اقدام به فرار کرده و در نهایت طی یک عملیات تعقیب و گریز و شلیک هوایی، پس از طی مسافتی خودرو متوقف و 2 مرد مذکور دستگیر شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: پس از آزاد کردن زنان، آنان اظهار داشتند در ابتدا تحت پوشش مسافرکش ما را سوار خودرو و در ابتدای بزرگراه خود را پلیس معرفی کرده و با نشان دادن تجهیزات نظامی ما را ترسانده و به سرقت طلاهایمان و در نهایت بستن دست و دهنمان اقدام کرد و قصد داشتند به مسیرهای فرعی بروند و ما را در بیایان رها کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری اظهار داشت: متهمان که دارای سوابق متعدد سرقت بودند پس از انتقال به کلانتری شمس آباد در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت از مسافران با این شیوه و شگرد اعتراف و در بازرسی از خودرو تعدادی طلا و جواهرات مسروقه با هوشیاری ماموران کشف و تا کنون نیز هفت مالباخته به کلانتری مراجعه و سارقان را شناسایی کردند.

وی یادآور شد: متهمان پس از تکمیل پرونده برای تحقیقات بیشتر راهی دادسرا شده و به دستور مقام قضایی تصاویر بدون پوشش آنها برای شناسایی مالباختگان احتمالی بیشتر منتشر می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

درخواست پلیس از شهروندان / این 2 سارق مامورنما را شناسایی کنید + عکس 2