شنبه 7 شهریور 1405

درمانگاه هلال‌احمر ایران در کربلا در حال تکمیل است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
درمانگاه هلال‌احمر ایران در کربلا در حال تکمیل است

تهران - ایرنا - رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران در سفر به کربلا و دیدار با تولیت عتبه حسینی تاکید کرد: تلاش هلال‌احمر، سرعت بخشیدن به مراحل ساخت درمانگاه این جمعیت در کربلا با هدف ایجاد تحول کیفی در ارائه خدمات درمانی به زائران حسینی است.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر به همراه نماینده مقام معظم رهبری با تولیت عتبه مقدس حسینی دیدار و گفت‌وگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین معزی در این دیدار بر اشتراک فرهنگی میان دو ملت ایران و عراق تاکید کرد.

وی روابط دو ملت را فراتر از سطح جغرافیایی و همسایگی برشمرد و افزود: «هیچ عاملی نمی‌تواند در پیوند ناگسستنی دو ملت خدشه‌ای ایجاد کند.»

دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر نیز گفت: من حامل سلام رئیس‌جمهوری ایران به شما هستم. ارتباط گسترده دولت با کشورهای همسایه، مورد تأکید و توصیه مقام معظم رهبری است.

کولیوند افزود: با کمک عتبه حسینی به زائران کربلا در مناسبت‌هایی نظیر اربعین حسینی که یکی از گردهمایی‌های بزرگ جهان است، خدمت شایسته‌ای ارائه می‌کنیم. هلال‌احمر ایران با کمک شما، بهترین خدمات‌رسانی‌ها را با کمترین میزان ابتلای زائران به بیماری دارد. این در حالی است که باوجود امکانات بهداشتی بیشتر در مراسم حج، میزان بیماری‌ها در این مراسم زیاد است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ساخت درمانگاه در کربلا ادامه داد: تمام تلاش هلال‌احمر این است که مراحل ساخت این درمانگاه هرچه زودتر به پایان برسد تا در خدمت زائران بین‌الحرمین باشد.

کولیوند در ادامه افزود: در جلسه با وزیر بهداشت عراق، مقرر شد تا وزارت بهداشت عراق در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در کربلا ورود بیشتری نسبت به قبل داشته باشد تا در کنار تولیت عتبه مقدسه خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی به زائران قوت بیشتری بگیرد.

در ادامه این دیدار «سید جعفر الموسوی» تولیت عتبه حسینی با تأکید بر گسترش همکاری‌ها در رابطه با زائران کربلای معلی گفت: این عتبه برای تقویت همکاری‌ها و توسعه خدمت‌رسانی بهداشتی و درمانی به زائران آماده است.

پایش 900 هزار مسافر در مبادی مرزی کشور / از 295 هزار نفر تست کرونا گرفته شد

مهدی ولی‌پور، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: از 20 اسفند 99 تا صبح امروز 4 بهمن 1400، 900 هزار و 740 نفر از مسافران ورودی به کشور از نظر ابتلا به کرونا کنترل و غربالگری شده‌اند.

در این مدت 170 هزار و 423 مورد تست فوری و 124 هزار و 973 مورد تست PCR از مسافران اخذ شده است که در مجموع 295 هزار و 396 تست را شامل می‌شود.

برچسب‌ها