در افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاهها به حداقلها اکتفا کرده ایم
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، گفت: با توجه به تورم موجود کمترین میزان افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاهها را نسبت به سال 98 داشته ایم.
مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با میزان در مورد میزان نرخ اجاره خوابگاههای دانشجویی درسال تحصیلی جدید گفت: با توجه به تورم موجود کمترین میزان افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاهها را نسبت به سال 98 داشته ایم.
وی در مورد میزان افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاههای دانشجویی کشور گفت: این میزان با توجه به درجه بندی خوابگاهها متفاوت است، در برخی از موارد این میزان افزایش نزدیک به 2 تا 3 درصد محاسبه شده است.
وی با تاکید بر اینکه در افزایش نرخ اجاره بها به حداقلها اکتفا کرده ایم گفت: به طور کلی نظر ما این بود که کمترین میزان افزایش را با توجه به شرایط موجود داشته باشیم و در این راستا وضعیت دانشجویان نیز در نظر گرفته شده است.
وی در باب تسهیلات ارائه شده به دانشجویان درقالب وامهای دانشجویی گفت: امسال این تسهیلات به طور کلی 30 درصد افزایش یافته است، که این درصد برای دانشجویان متاهل و تشویق دانشجویان به امر ازدواج دوبرابر محاسبه شده است.
وی ادامه داد: اما سیاست ما در باب تامین خوابگاههای متاهلی نیز این موضوع است که هیچ دانشجوی متاهلی بدون خوابگاه نباشد از این رو به دنبال به جد به دنبال ساخت خوابگاههای متاهلی در کشور هستیم.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در حال حاضر به طور ویزه خیرین برای امر خوابگاه سازی همراه ما هستند، اما از بخش خصوصی نیز در خواست داریم که پای کار بیاید و در اسکان دانشجویان ما که همان فرزندان خودشان هستند نیز با ما همکاری کنند.
وی در مورد وام ودیعه مسکن متاهلی نیز گفت: وام ودیعه مسکنی که در اختیار دانشجویان قرار م یگیرد نیز افزایش یافته است، این وام در کلان شهرها 26 میلیون تومان و در سایر شهرها به مبلغ 19 میلیون و پانصد هزار تومان است، که زمانی که دانشگاهها به صورت تجمیعی اسامی این افراد را به ما اعلام کنند این وام به آنها تعلق میگیرد.
گنجی در مورد موانع موجود در راه ساخت خوابگاهها در کشور گفت: بزرگترین مانع فعالیتها یافتن ساختمانهایی خارج از محیط دانشگاه است که علاوه بر خوابگاهها یملکی دانشگاه نیز بتوانیم مکانهایی را بیابیم که قابلیت ایجاد خوابگاه را داشته باشد، از این رو کمک روسای دانشگاهها به عنوان دلسوزترین افراد در این حوزه همچنین خیرین و بخش خصوصی در این راه بزرگترین کمک برای رسیدن به این اهداف محسوب خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
جای خالی آموزش مهارت های زندگی در کتب آموزشی