در فرایندهای رسیدگی به پروندهها برخی قضات عملکرد سلیقهای دارند
نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از برخورد قاطع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی، به انتقاد از عملکرد سلیقهای برخی قضات در فرایندهای رسیدگی به پروندهها پرداخت.
نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از برخورد قاطع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی، به انتقاد از عملکرد سلیقهای برخی قضات در فرایندهای رسیدگی به پروندهها پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، «شارلی انویه تکیه» نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس قوه قضائیه با نمایندگان جامعه مسیحیان کشور ضمن تشکر و قدردانی از دستور رئیس دستگاه قضا برای اعطای مرخصی 5 روزه به محکومان مسیحی واجد شرایط، خواستار افزایش مدت زمان این مرخصی به 15 روز شد.
وی در همین رابطه گفت: دستور رئیس قوه قضائیه برای اعطای مرخصی به محکومان مسیحی واجد شرایط به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع)، نشان دهنده انساندوستی وی و همچنین رعایت حقوق خانوادههای زندانیان در کشورمان است.
نماینده مسیحیان آشوری در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از برخورد قاطع قوه قضائیه با مفاسد اقتصادی در کشور، به انتقاد از عملکرد سلیقهای برخی قضات در فرایندهای رسیدگی به پروندهها پرداخت.
انویه تکیه، همچنین خواستار تسریع در فرایند صدور اسناد کلیساها در مناطق شهری و روستایی کشور و همچنین برپایی میز خدمت تخصصی قوه قضائیه در کلیساها شد.
«آرا شاوردیان» نماینده مسیحیان ارمنی شمال کشور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به همراهی دیرین جامعه ارامنه کشور با نظام جمهوری اسلامی ایران و اهدای صدها شهیدِ انقلاب، دفاع مقدس و ترور طی بیش از چهار دهه گذشته، از پاسخگویی و در دسترس بودن همیشگی معاونان رئیس قوه قضائیه قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه برپایی میزهای خدمت تخصصی از سوی مسئولان دستگاههای مختلف در کشور، شکاف میان مردم و مسئولان را کاهش میدهد و از کار مردم گرهگشایی میکند، گفت: امیدواریم شرایط و بستری فراهم شود که دستگاه قضا نیز با برپایی میزهای خدمت برای جامعه ارامنه، به استماع دغدغههای این جامعه بپردازد و راهنماییهای لازم را برای رفع مشکلات به آنها ارائه دهد.
«گقارد منصوریان» نماینده مسیحیان ارمنی جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: جای خرسندی دارد که امروز میبینیم قوه قضائیه در رسیدگی به پروندهها، هیچگونه تبعیضی را میان طرفین دعوا از حیث دین و آئین آنها اعمال نمیکند.
وی افزود: ما خواستار آن هستیم که تدابیر و سازوکارهایی اتخاذ شود تا محکومان مسیحی در شهرهایی دوران حبس خود را سپری کنند که در آن مناطق، کلیسا وجود داشته باشد.
«وانیا سرگیز» اسقف کلیسای کاتولیک تهران نیز طی سخنانی با بیان اینکه مسیحیان ایرانی برای قانون، ارزش و احترام بسیار زیادی قائل هستند، گفت: اعتقاد ما این است که همه ایرانیان از هر دین و آئینی باید دست در دست هم دهند و برای سربلندی میهن تلاش کنند.
«سیپان کاشجیان» اسقف جامعه ارامنه اصفهان و جنوب کشور، با بیان اینکه برگزاری این جلسه نشاندهنده برادری همه ایرانیان با یکدیگر است، گفت: لازم میدانم که از تلاشهای مجلس و قوه قضائیه برای حل مسائل و مشکلات مربوط به ارث در پروندههای جامعه ارامنه، تشکر کنم.
وی در ادامه از همکاریهای مراکز و مراجع قضائی استان اصفهان با شورای خلیفهگری ارامنه این استان نیز قدردانی کرد.
«آلفرد لازار» برادر شهید والامقام لازار نیز در سخنانی گفت: ما برای این کشور و این مملکت، شهید دادهایم و باز هم خواهیم داد و اجازه نمیدهیم بیگانهای پایش را در این سرزمین بگذارد.