سه‌شنبه 29 مهر 1404

دستور رئیسی برای تشکیل کارگروهی جهت رفع گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دستور رئیسی برای تشکیل کارگروهی جهت رفع گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، شورای‌عالی فضای مجازی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و سایر اعضای حقیقی و حقوقی تشکیل شد.

رئیس‌جمهور در این جلسه با تأکید بر اقدامات خوب صورت گرفته برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و سکوهای ایرانی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، به برخی گلایه‌های مردمی در سفرهای استانی در رابطه با کندی اینترنت اشاره و کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مأمور کرد تا موضوع را بررسی و حداکثر تا یک ماه آینده نتیجه بررسی و راهکارهای رفع دغدغه‌های مردم را ارائه نمایند.

در این جلسه همچنین تطابق برنامه هفتم با سیاست‌های کلان حوزه فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت و اعضا تأکید کردند که با توجه به گسترش کاربری‌های این عرصه و افزایش روزافزون ارتباط زندگی مردم با فضای مجازی، ضرورت دارد که از برنامه‌های دقیق و جدی برای توسعه این بخش در 5 سال آینده برخوردار باشیم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

سید ابراهیم رئیسی

شورای عالی فضای مجازی

اینترنت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
دستور رئیسی برای تشکیل کارگروهی جهت رفع گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت 2
دستور رئیسی برای تشکیل کارگروهی جهت رفع گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت 3