دستگیری مدیران 80 صفحه و کانال مجازی در حوزه کنکور
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار وحید مجید، ضمن تشریح این خبر با توجه به اهمیت آزمون کنکور سراسری از ضرورت هم افزایی تمامی دستگاه ها در جهت ارتقاء امنیت برگزاری آزمون سراسری و جلوگیری از پدیده تقلب یا هر گونه سوء استفاده در این حوزه خبر داد.
وی ادامه داد: همانند سالهای گذشته برخورد قانونی با مجرمان فعال در زمینه تقلب در آزمونهای فضای مجازی به خصوص آزمون نوبت تیر ماه جاری کنکور سراسری در قالب طرح ویژه ای در دستور کار پلیس فتا قرار گرفته است.
این مقام ارشد سایبری افزود: برابر پایشهای صورت گرفته در فضای مجازی و اشرافیت این پلیس در شبکههای اجتماعی، تارنماها و صفحات و کانالهای فعال تحت عناوین فروش سؤالات کنکور و فروش تجهیزات تقلب که غالباً با انگیزه و هدف کلاهبرداری از داوطلبان و خانواده های آنان در حال فعالیت بوده، احصاء شده است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا افزود: برابر اقدامات عملیاتی و قانونی صورت گرفته از سوی واحدهای پلیس فتا در استانها تاکنون تعداد 32 نفر از مجرمان فعال در این حوزه که مدیریت 80 فقره صفحه و کانال را بر عهده داشتند شناسایی و دستگیر شده و تحویل مراجع قضائی گردیده اند و اقدامات عملیاتی در این زمینه همچنان در دست پیگیری است.
سردار وحید مجید با هشدار جدی به فعالان این حوزه بیان داشت: اقدامات پلیس فتا با تمام توان در راستای برخورد با مجرمان فعال در حوزه پدیده کلاهبرداری تحت عنوان تقلب در کنکور سراسری استمرار خواهد داشت.
رئیس پلیس سایبری کشور در توصیه به داوطلبان و خانواده های آنان تاکید کرد: راه اندازی هر گونه صفحه و کانال تحت عنوان ارائه سؤالات کنکور سراسری صرفاً با هدف کلاهبرداری از داوطلبان بوده لذا موکداً توصیه می کنیم فریب تبلیغات فضای مجازی را نخورند و مراقبت های لازم را در این خصوص داشته باشند.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: با توجه به عواقب ناگوار به همراه داشتن تجهیزات الکترونیکی به ویژه تجهیزات مرتبط با تقلب در آزمون کنکور و محرومیتهای ناشی از آن در زمینه شرکت در کنکورهای آتی برابر تمهیدات در نظر گرفته شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، به داوطلبان توصیه میکنیم به هیچ عنوان به تبلیغات فضای مجازی در زمینه استفاده از این دستگاه ها توجه نکنند.
پایان پیام /