دشمنشناسی نوعی جهاد تبیین است
حجتالاسلام سجاد بیگی گفت: امروز در شرایط بسیار خطرناکی قرار داریم؛ چراکه دشمنشناسی در جای خود نوعی جهاد است و اول باید دشمن را بشناسیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام سجاد بیگی در گفتوگو با شبکه خبری تهراننیوز با اشاره به بردباری و صبر امام موسی کاظم علیهالسلام اظهار کرد: با توجه به عملیات روانی دشمن برای حمله به ارزشها و مقدسات، جایگاه «جهاد تبیین» که مورد تأکید مقام معظم رهبری است دارای اهمیت بیشتری است و با بهرهگیری از سیره اهل بیت علیهمالسلام و صبر و بردباری و شنیدن حرف مخالف و اقناعسازی آن میتوان دیدگاه دشمنان را اصلاح کرد. وی افزود: عبادت و کسب معنویت بزرگترین قدرت را دارد و هیچ حکومت و ریاستی توان مقابله با آن را ندارد، حکومتها و ظالمان آمدند و رفتند، اما حکومت و نگاه سرشار از معنویت امیرالمؤمنین حضرت علی علیهالسلام و ائمه معصومین علیهمالسلام یکی پس از دیگری ساری و جاری بوده و در تاریخ ثبت شده است.
امروز دشمنشناسی نوعی جهاد است این کارشناس مسائل مذهبی و دینی با اشاره به «جهاد تبیین» عنوان کرد: با تفکر در آیات سورههای مبارکه «بقره»، «انفال»، «آلعمران»، «احزاب»، «محمد (ص)»،«فتح»، «حج»، «توبه»، «نصر» و... متوجه خواهیم شد که خداوند متعال به انسان امر کرده و آیات مختلفی در این زمینه ذکر شده است. این کارشناس مسائل مذهبی و دینی افزود: امروز در شرایط بسیار خطرناکی قرار داریم؛ چراکه دشمنشناسی در جای خود نوعی جهاد است و اول باید دشمن را بشناسیم. بیگی تبیین کرد: امروز دشمنان اسلام در جهان دست به دست هم دادهاند تا دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را سیاهنمایی کنند. وی در ادامه توضیح داد: یکی از معجزاتی که در کلام مقام معظم رهبری همواره مشاهده کردهایم و امروز هم برای همه روشن است، قضیه اوکراین بود که با دل بستن به آمریکا و اروپا و گوش دادن به حرف آنها و خلع سلاح خود، امروز روسیهای که زمانی در مقابل اوکراین عددی نبود برای توقف حملات خود به این کشور شرط میگذارد و این امر نشان از اهمیت دشمنشناسی است. این کارشناس مسائل مذهبی و دینی تأکید کرد: زمانی مقام معظم رهبری بر این تأکید داشتند که موشکهای ما قابل مذاکره نیستند و متأسفانه عدهای اظهار میکردند که چرا باید این کار صورت نگیرد و چرا بازرسان آژانس به راحتی ورود پیدا نکنند، در حالی که حضرت آقا اجازه مصاحبه با دانشمندان را هم به آنها ندادند، چراکه دشمنان آنها را شناسایی و ترور میکردند. بیگی با بیان اینکه دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره «جهاد تبیین» باید مورد توجه قرار بگیرد، متذکر شد: هر زمانی مقام معظم رهبری موردی را تذکر میدهند قطعاً در آن خلأ و مشکلی وجود دارد و آنطور که از سخنان ایشان پیداست دشمن به فکر ایجاد یک جنگ ترکیبی است و از لحاظ اقتصادی به فکر ایجاد آشفتگی در کشور هستند و اگر دولت قبلی به تذکرات مقام معظم رهبری توجه میکردند بسیاری از مشکلات موجود به وجود نمیآمد. وی افزود: در موضوع «جهاد تبیین» مسئولان، کارکنان و استادان باید روشنگری کنند و «جهاد تبیین» با نصب بنر و گرامیداشت به هدف خود نخواهد رسید، همانطور که میدانید دشمن قصد داشت در حوزه دیپلماسی ما را با چالش جدی مواجه کند که در جنگ ترکیبی مورد توجه ویژه قرار بگیرد و موارد امنیتی و فرهنگی را هم باید مدنظر قرار دهیم. این کارشناس مسائل مذهبی و دینی با تأکید بر ضرورت شناساندن حقایق انقلاب اسلامی این سؤال را مطرح کرد که امام خمینی (ره) با چه هدفی انقلاب کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با چه چالشهایی مواجه بودیم.
امکانات دفاعی کشور موجب ترس دشمنان است بیگی اضافه کرد: با روشن شدن این حقایق جوان دهه هشتادی و نودی به این موضوع اشراف پیدا میکند که ملت ایران از چه بلاهایی جان سالم به در برده، روزهایی که هواپیماهای آمریکایی و انگلیسی بمب بر سر این ملت بیگناه ما میریختند کسی نمیپرسید چرا ما موشک برای مقابله نداریم و امروز امکانات دفاعی کشور موجب ترس دشمنان است. وی، موضوع دوم از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی را خنثیسازی تبلیغات مسموم رسانهای دانست و افزود: تبلیغات مسموم رسانهای مانند جنگ سخت نیست و دشمن فکر و ذهن جوانان ما را مورد هدف قرار میدهد و اینجا باید با تبیین و روشنگری، مسئله را پیش ببریم و نباید خون و حرارت انقلابی خاموش شود و همه وظیفه دارند برای روشنگری حتی در یک گروه کوچک در فضای مجازی اقدام کنند، چراکه در جنگ نرم هدف اصلی دشمن ذهن و قلب مردم است. این کارشناس مسائل مذهبی و دینی بیان کرد: عدهای میگویند در زمان شاه اوضاع ما این نبود، این در حالی است که زمان شاه را ندیده و پدرش در آن زمان 10 ساله بوده، در اوضاع وخیم زمان شاه بسیاری از مردم نان برای خوردن پیدا نمیکردند و توان خرید میوه را نداشتند. بیگی عنوان کرد: در دوران طاغوت راهسازی صورت نگرفته بود و اندازه امروز بیمارستان نداشتیم، در حالی که در دورافتادهترین نقاط کشور شبکه بهداشت و درمان گسترده شده است و با توجه به موضوع واکسن و فاجعهای که در مورد فلج اطفال در کشور بهوجود آمده بود تا چه اندازه مردم را واکسینه کرده بودند. وی با تأکید بر اینکه امروز قدرت تعیین و انتخاب داریم و این دستاورد بزرگی است، گفت: علاوه بر این مردم به دانشگاه دسترسی دارند، در حالی که در زمان محمدرضا شاه تنها 7 درصد از بانوان توان خواندن و نوشتن داشتند و میتوانستند اسم خودشان را بنویسند، اما امروز بیش از 70 هزار زن عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و امکانات و تکنولوژیهای جدید در اختیار مردم قرار دارد. این کارشناس مسائل مذهبی و دینی متذکر شد: دستور اخیر رئیس جمهور فقط آزادسازی نبود، بلکه مبارزه با اعیانی بود، چراکه عدهای با پول بیتالمال برای خود حریم امنی ایجاد کرده بودند که مردم عادی نمیتوانستند در آنجا تفریح کنند. بیگی افزود: حضرت آقا دو راهکار برای تحقق «جهاد تبیین» ارائه کردهاند، نخست. راهکار راهاندازی هیئتهای اندیشهورز در همه ساختارها و سطوح سازمانی که نمونه آن هیئت اندیشه تمدنساز است که بیش از 250 عضو هیئت علمی در استان آذربایجان غربی عضو آن هستند و دومین راهکار که در مسئله جنگ نرم ارائه کردهاند آتش به اختیار برای ابتکار به عمل بیشتر و مواجهه هوشمندانه و فعالانه با تهدیدهای دشمن است که یک نمونه آن حضور پرشور مردم در راهپیمایی خودرویی مردم در 22 بهمن است که نشان داد این انقلاب مردمی است و راز ماندگاری نظام هم همین است.
انتهای پیام /