چهارشنبه 7 آذر 1403

دلایل پناهندگی ورزشکاران از نظر معاون وزیر ورزش

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دلایل پناهندگی ورزشکاران از نظر معاون وزیر ورزش

معاون وزیر ورزش در امور بانوان درباغ سبز نشان دادن دشمنان را یکی از دلایل پناهنده شدن ورزشکاران در رشته های مختلف عنوان کرد.

معاون وزیر ورزش در امور بانوان بی ثباتی در مدیریت فدراسیون ها را یکی از دلایل پناهنده شدن ورزشکاران در رشته های مختلف عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کاظمی‌پور در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد کاروان ایران در المپیک ناشنوایان گفت: کاروان ایران با حضور 16 دختر پرتوان و افتخار آفرین در تکواندو و کاراته و تیراندازی توانست با تعداد زیادی مدال ثابت کند که هر جایی به ورزش زنان اعتماد شده بازخورد و مزد زحمات را خوب ادا کردند.

وی ادامه داد: به جامعه ورزش زنان این موفقیت‌ها را تبریک می‌گویم. در سال 1401 مستمرا این موفقیت‌ها تکرار می‌شود و امیدواریم که در رقابت‌های پیش رو در همه رشته‌ها نیز دختران ما بدرخشند و در عرصه بین‌المللی نماینده تمام عیار کمی و کیفی در قواره زن ایرانی باشند.

معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در خصوص پناهندگی ورزشکاران کشورمان با وجود هزینه‌های که در کشور برای آنها انجام شده است، گفت: متأسفانه هجمه‌های دشمنان و معاندان ما در خصوص نوجوانان و جوانانی که مسیر رشد خود را پیدا کردند و در حد توان برای آنها برنامه ریزی شده را شاهد هستیم. قبول داریم خیلی مسائل باید جدی تر دنبال شود. درباغ سبزهایی که دشمنان به آنها نشان می‌دهند، آنها را به نوعی با ابهاماتی که ممکن است وجود داشته باشد درگیر می‌کند و در نتیجه آنها را از کشور می‌برند و از صداقت و سلامت انها برای بهره برداری خودشان سو استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: وزارت از ابتدای کار در این دوره دنبال این است با پیوست‌ها و برنامه‌های فرهنگی این موضوع را مهار کند. در شورای برون مرزی در حد و اندازه اختیاراتی که داشتیم حساسیت‌های لازم در خصوص تیم‌های ورزشی بانوان را یادآوری کردیم و تلاش کردیم آمادگی ذهنی ورزشکاران برای حضور در میادین که این چنین تهدیدهایی وجود دارد را به حدی برسانیم که به بلوغ حرفه‌ای برسند. امیدوارم با اقدامات جدی و هم افزایی‌هایی که در بدنه دولت و مجلس اتفاق خواهد افتاد، تغییرات را به زودی اعلام کنیم و به سمتی پیش برویم که انگیزه‌ای برای این اقدامات نباشد.

وی در خصوص اینکه در این مدت وزنه برداری دچار نابسامانی مدیریتی بود و کمبودهای زیادی در این رشته وجود داشت. شما هم از اردوها بازیدید داشتید و صحبت‌های آنها را شنیدید. آیا شرایط مدیریتی باعث نشد که وزنه‌برداران به این سمت سوق داده شوند؟، گفت: این مسائل در مراجع خودش در نهاد کمیته ملی المپیک و در معاونت ورزش قهرمانی در خصوص تمام فدراسیون‌های ورزشی و به ویژه وزنه برداری در حال بررسی است و باید در این زمینه توضیحاتی را از فدراسیون بشنویم.

معاون وزیر ورزش ادامه داد: اینکه ادامه روند مدیریت فدراسیون‌های ورزشی به نحوی مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد که بتواند مسیر ارتقا و رشد و تعالی دختران و پسرانی که واقعاً ایثارگرانه در میادین ورزشی به عنوان یک سرباز پرچم ایران را بالا می‌برند، را فراهم کنند، اهمیت دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم در ماه‌های آینده اتفاقات خوبی بیافتد به طوری که ساماندهی خوبی در ورزش صورت گیرد. اولین آن بحث اقتصادی و حمایت‌هایی است که باید در تمام ارکان اتفاق بیافتد به نحوی که مشکلات مرتفع شود. در این شرایط امید و انگیزه در کنار امنیت شغلی و آینده برای ورزشکاران در داخل ایران بیشتر از هر کشور دیگری حس می‌شود. اعتقاد داریم باید این فضا در ایران بیشتر برای آنها فراهم شود.

کاظمی پور در مورد عدم حضور تماشاگران زن در رقابت‌های جام باشگاه‌های والیبال آسیا با وجود اعلام قبلی گفت: همه این اعلام‌های قبلی باید بر اساس یک اصول و ساختار قانونی صورت بگیرد. اصول و ساختار قانونی در واقع همان طی مسیر سلسله مراتب اخذ مجوز برای حضور بانوان در مسابقات و رشته‌هاست. شورای تأمین و سایر نهادها ذیربط از جمله این سلسله مراتب‌ها هستند که باید برای اخذ مجوز دستورات لازم را بدهند. برای حضور بانوان باید مواردی از جمله زیر ساخت‌ها و در واقع کلیه موارد که الزام آور است مورد بررسی قرار بگیرد. قبل از اینکه این قرارهای قبلی جهت حضور بانوان اعلام شود، نامه‌ای به وزارت ورزش رسید که نشان داد رایزنی و گمانه زنی‌ها تا به این لحظه منجر به حضور بانوان در مسابقات نشده است.