دوشنبه 1 دی 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

کیفیت هوا در استان تبریز به وضعیت قرمز رسید.

کارشناسان بازار سرمایه امید چندانی به موفقیت عرضه بنزین در بورس کالا ندارند.

دنیای‌اقتصاد: روال سال‌های گذشته در «تصمیم‌گیری برای آلودگی‌هوای تهران»، امسال بهم خورده است.

لحظه ورود مقام معظم رهبری به دومین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در حسینیه امام خمینی (ره) را مشاهده می‌کنید.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور دستورات لازم برای اجرای ساختار سازمانی، تأمین اعتبار تعمیرات قطارهای حومه‌ای و شیوه‌های سرمایه‌گذاری برای توسعه ریلی حومه‌ای را صادر کرد.

آکادمی علوم و هنرهای سینمایی امروز فهرست رسمی آثار واجد شرایط برای بررسی در بخش‌های «فیلم بلند انیمیشن»، «فیلم مستند بلند» و «فیلم بلند بین‌المللی» را منتشر کرد.

سران اروپایی طرح جنجالی 28 بندی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را رد کردند.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بیش از 340-350 رقم دارایی بانک آینده شناسایی شده است؛ باتوجه به اختیاراتی که گرفتیم بنا شده هیات سه نفره متشکل از رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و دادستان کل کشور یا نمایندگان آن تشکیل شوند تا هیات کارشناسان برای ارزش گذاری دارایی‌ها برگزار شود.

آمریکا بخش دیگری از خودروهای نظامی خود را از یکی از پایگاه‌های خود در شمال شرق سوریه خارج کرد و به پایگاه‌های خود در اقلیم کردستان عراق انتقال داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از بررسی قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست فوق العاده این کمیسیون خبر داد.

محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس برنامه فرابورس برای ورود به عرصه دارایی‌های دیجیتال را تشریح کرد.

رئیس‌کل بانک مرکزی با تأکید بر لزوم شفافیت در مالکیت بانک‌های غیردولتی گفت: سهامدار اصلی هر بانک باید مشخص و پاسخگو باشد.

خبرنگار اسرائیل برای اولین‌بار درباره نفوذ اطلاعات ایران به حساس‌ترین پایگاه‌های ارتش اسرائیل افشاگری کرد!

رسانه آمریکایی گزارش داد ایالات متحده، اوکراین، آلمان، فرانسه و بریتانیا روز یکشنبه در ژنو درباره طرح جدید صلح ایالات متحده برای اوکراین مذاکره خواهند کرد.

سودآوری ازطریق صادرات چمدانی به ترکیه برای تمامی مسافران ایرانی امکان‌پذیر است.

دنیای اقتصاد: بازار سوزوکی امروز آرام نماند؛ تقریباً تمام مدل‌ها با افزایش همراه شدند و از بالنو گرفته تا جیمنی و گراند ویتارا، شاهد جهش‌های چند ده تا چند صد میلیونی بودند.