دوشنبه 28 اردیبهشت 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

دبیرکل ناتو مدعی شد: روسیه از نزدیک با چین، کره شمالی و ایران همکاری می‌کند تا جوامع ما را بی‌ثبات کند و به نظم جهانی آسیب برساند.

سارینا رزاق مرندی، بازیگر، دستیار و برنامه‌ریز تئاتر درگذشت.

وزیر نفت اعلام کرد: منظور از خودروهای وادراتی کارکرده خودروهایی است که جدیدا وارد کشور می شود.

ماه گذشته، تصمیمی خارج از اراده فعالان صنعت، روند صدور بیمه‌نامه را در سراسر کشور با کندی مواجه کرد.

بلیت فروشی داربی 106 فردا 13 آذر ماه آغاز خواهد شد.

عباس گودرزی به ارائه توضیحاتی درباره مصوبه مجلس مبنی بر تعیین سقف کیفری مهریه پرداخت.

علیرضا رئیسی در نامه‌ای به پیمان جبلی، رییس سازمان صدا و سیما، پیگیری توقف پخش آگهی‌های تبلیغات دمنوش‌های لاغری و پودر اسپرولینا برای کاهش وزن را خواستار شد.

پیرو درخواست اپراتورها برای بازنگری قیمت بسته‌های اینترنت، شرکت خدمات ارتباطی رایتل از آغاز فرآیند به‌روزرسانی 20 درصدی تعرفه بسته‌های اینترنت خبر داد.

وزیر نفت گفت: سهمیه کارت‌های سوخت تغییری نمی‌کند و کیفیت بنزین وارداتی نیز تایید شده است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان بیانیه‌ای درباره نقش آمریکا در گسترش قاچاق مواد مخدر در منطقه منتشر و تاکید کرد: هر گونه تبلیغات با برجسته‌سازی تجهیزات، نمی‌تواند واقعیت‌های میدانی را بپوشاند.

وزیر بهداشت به گروه‌های پرخطر توصیه کرد در روزهای پایانی فصل پاییز که ابتلا به آنفلوانزا روند افزایشی می‌یابد واکسن بزنند.

هلدینگ سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران؛ عنوان واحد برتر تحقیق و توسعه استان اصفهان در سال 1403 را کسب کرد.

نماینده قائنات در مجلس تذکری درباره استیضاح وزرا در مجلس مطرح کرد که در پاسخ به آن، نایب رییس مجلس گفت که استیضاحی از دستور کار مجلس و هیات رئیسه خارج نشده است.

دادستانی عمومی اتحادیه اروپا اعلام کرد که دیپلمات ارشد پیشین اروپایی پس از بازداشت برای بازجویی در پرونده تحقیقاتی مربوط به «تقلب در مناقصه» آزاد شده است.

آمارها نشان می‌دهد که میانگین نرخ تورم سنگاپور در بازه سال‌های 1981 تا 2021 حدود 1.9 درصد بوده است، که یکی از باثبات‌ترین نرخ‌ها در جهان محسوب می‌شود، آن هم بدون توسل به سرکوب قیمت‌ها یا سازمان‌های تعزیراتی.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود گفت: درآمدهای مردم به خصوص بازنشستگان 10 تا 15 میلیون تومانی است و مردم در سختی کامل زندگی می‌کنند. چرا کالابرگ عملیاتی نمی‌شود؟