پنج‌شنبه 29 مرداد 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

پیش‌بینی بورس برای امروز شنبه 8 آذر 1404 حکایت از آغاز کم‌رمق و احتمالا منفی دارد. حذف یکی از محرک‌های مهم رشد یعنی انتظار توافق، همراه با فشار فروش روز چهارشنبه، زمینه را برای بازگشایی ضعیف شاخص‌ها فراهم کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آمل دستور داد تا اقامت شبانه در جنگل‌های این شهرستان ممنوع و گشت‌های بازدیدی نیز شبانه روزی فعال شود.

حجم بالای تسهیلات تکلیفی، به‌ویژه در بانک‌های دولتی، ناترازی گسترده‌ای ایجاد کرده که با افزایش پایه پولی و نقدینگی، به یکی از عوامل تشدید تورم در کشور تبدیل شده است.

عربستان با صدور بیانیه‌ای به تجاوز روز گذشته رژیم صهیونیستی علیه سوریه واکنش نشان داد.

وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه در اظهاراتی اعلام کرد که انفجار دو نفتکش روسیه در دریای سیاه ناشی از عامل خارجی بوده است.

تثبیت قیمت بنزین سبب شد مصرف سوخت افزایش یابد، منابع فرسوده شوند، یارانه‌های پنهان تورم پیدا کند و قاچاق بالا برود.

یک مقام رژیم جولانی مدعی شد که دمشق در صدد منزوی کردن اسرائیل است.

رسانه های سوریه از افزایش قربانیان حمله نظامیان صهیونیست به یک منطقه در حومه دمشق خبر دادند.

دنیای اقتصاد: پادکست «صبحانه با دنیای‌اقتصاد» هر صبح «خلاصه مفید» از تیترهای منتخب صفحه اول روزنامه را برای شما شرح می‌دهد.

روزنامه تحت مدیریت رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، چنان در نقش فرو رفته بود که این خبرسازی را دو شماره پشت سرهم تیتر یک خود کرد. اعتماد روز نخست با تیتر «بمب خبری پیام به ریاض» از قول یک فعال سیاسی که همواره دیدگاه‌های شاذی در سیاست خارجی دارد، از «آخرین رایزنی‌ها در مسیر توافق ایران و امریکا» رونمایی کرد.

ترامپ در حالی به صورت تلفنی با رئیس‌جمهور ونزوئلا صبحت کرد که ایالات متحده فشارهای نظامی و دیپلماتیک خود را بر ونزوئلا افزایش می‌دهد.

روزنامه خراسان نوشت: اگر اصلاح‌طلبان می‌خواهند همچنان مدعی اصلاح‌گری باشند، باید در هزینه اصلاحات نیز سهیم شوند، نه آنکه هر زمان میدان سیاست سخت شد، به پشت صحنه بازگردند و دولت منتخب خود را تنها بگذارند.

روزنامه کیهان به تصمیم دولت چهاردهم درباره سه نرخی شدن قیمت بنزین واکنش نشان داد.

عباس عبدی نوشت: وزارت ارتباطات مطابق قانون دسترسی به اطلاعات باید وضعیت خطوط تلفن اعضای شورای عالی فضای مجازی و نیز کارگروه‌ها و کارکنان این شورا و حتی خانواده‌های آنان را اعلام کند. تا آنجا که شنیده‌ام به احتمال فراوان خطوط اغلب آنان سفید است، و این نهایت رفتار ریاکارانه است.

صبح به بررسی مهم‌ترین اخبار اقتصادی و سیاسی ایران و جهان به صورت خلاصه می‌پردازد تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان از مهم‌ترین تحولات داخلی و بین‌المللی باخبر شوید.

علیرضا قربانی می‌گوید برخلاف آن‌چه در توئیتر درخصوص سیم‌کارت سفید داشتن او گفته شده است، از فیلترشکن‌ها با سرورهای خاص که دوستان و متخصصین پیشنهاد کرده‌اند و در اختیار گذاشته‌اند استفاده می‌کند.