سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

هفتمین صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام جهانی مورد توجه سایت‌های AFC و فیفا قرار گرفت.

رئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه کشور مهمترین اقدامات حوزه کلان اقتصادی در سال 1403 را تشریح کرد.

سخنگوی دولت گفت: برنامه دولت لزوماً گران کردن سوخت نیست.

منابع خبری از حمله هوایی جنگنده‌های آمریکایی به شمال یمن خبر دادند.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: تازه کار ما برای جام جهانی 2026 شروع شده است.

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر درخواست خود برای مذاکره با ایران را اعلام کرد.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه ابتکار دریای سیاه به عنوان یک اولویت در مذاکرات چهارم فروردین 1404 نمایندگان این کشور با هیأت آمریکایی بررسی شد، گفت: موضع ما، ساده است، ما نمی‌توانیم سخنان این مرد (ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین) را باور کنیم.

سردار بهادر اسماعیلی، فرمانده مرزبانی هرمزگان امروز -5 فروردین - اعلام کرد: مرزبانان هرمزگانی طی عملیاتی پس از کسب خبری مبنی بر فعالیت قاچاقچیان سوخت به وسیله یک فروند کشتی، برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

آیت‌الله شبیری زنجانی میزان زکات فطره را اعلام کرد.

وزیر خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های فشرده خود با مقام‌های ارشد ارمنستان، عصر امروز با رئیس مجلس ملی ارمنستان دیدار کرد.

رئیس جمهور کشورمان صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 2026 را تبریک گفت.

لحظه لگد مال شدن پرچم اسرائیل توسط سرلشکر باقری پیام روشنی را به اسرائیل مخابره کرد.

دنیای اقتصاد: اکونومیست می‌نویسد داده‌های آمریکا از 2021 تا 2023 نشان می‌دهد مالکان توانسته‌اند 25 درصد به هزینه‌های مصرفی خود بیافزایند، در حالی که این رقم برای مستاجران تنها 16 درصد بوده است.

رئیس مجلس در پیامی راهیابی تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی 2026 را تبریک گفت.

نماینده انگلیس در شورای امنیت از اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر حضور "نامحدود" ارتش این رژیم در سوریه ابراز نگرانی کرد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد: نظام سعودی اگر در ادعاهایش صادق و به صلح و امنیت در منطقه علاقه مند است، باید در مسیر اجرای توافقاتی که منجر به صلح فراگیر و دائمی می شود، گام بردارد.