چهارشنبه 22 بهمن 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع یمنی نبرد سنگین عربستان و امارات در یمن خبر دادند؛ حضرموت بمباران شد

یک رسانه عبری نوشت: ترامپ به همه ما گوشزد کرد که نتانیاهو، اسرائیل را بر لبه پرتگاه فروپاشی قرار داده است.

در حمله موشکی روسیه به ساختمانی چندطبقه در خارکیف دستکم 25 نفر زخمی شدند.

اولین برف زمستانی در اردبیل باعث کندی رفت و آمد در محدوده شهری این استان شد.

بازار سکه و طلا در هفته‌ای پرنوسان، ابتدا زیر فشار جهش دلار آزاد و صعود بی‌سابقه طلای جهانی رکوردهای تازه‌ای ثبت کرد، اما در ادامه از اوج‌های تاریخی فاصله گرفت.

وزیر خارجه ایران گفت: ملت بزرگ ایران مانند گذشته هر گونه دخالت در امور داخلی خود را قاطعانه رد خواهند کرد. به همین ترتیب، نیروهای مسلح قدرتمند ما در حالت آماده باش هستند و دقیقاً می دانند در صورت نقض حاکمیت ایران، کجا را هدف قرار دهند.

شهردار تهران به گستاخی ترامپ درباره حوادث ایران در روزهای اخیر واکنش نشان داد.

رئیس جمهور با تاکید بر تصمیم دولت برای اصلاح شیوه تخصیص ارز ترجیحی با هدف حمایت مستقیم از مصرف‌کنندگان اظهار داشت: اجازه هیچ‌گونه اختلال در تأمین کالاهای اساسی را نخواهیم داد.

فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره اعتراضات مردم اظهار داشت: دولت به‌جای برخورد چکشی، پای گفت‌وگو با معترضان نشسته است.

یک دستگاه اتوبوس میدل‌باس مسافربری ظهر امروز که از مبدأ ساری به مقصد تهران در حال حرکت بود، در محدوده پلور از مسیر اصلی خارج شده و واژگون شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه حاضر نیستیم اصناف ما مشکل پیدا کنند، گفت: مشکل آنها را حل می‌کنیم؛ اگر حرف حقی دارند و ما مقصر هستیم، سعی می‌کنیم خودمان را اصلاح کنیم.

نوسانات قیمت بنزین سوپر از حدود 67 هزار و 500 تومان تا 80 هزار تومان و همچنین دریافت هزینه خدمات 250 هزار تومانی توسط جایگاه‌های سیار عدم استقبال مردم از بنزین سوپر را به همراه داشت.

وزیر خارجه ایران به اظهارات مداخله جویانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در امور داخلی کشورمان واکنش نشان داد.

دنیای اقتصاد: «اقتصاد ایران و نهادها» در 90 صفحه توسط انتشارات «دنیای اقتصاد» با قیمت 70 هزار تومان منتشر شده است. معرفی صوتی این کتاب را با صدای «پریا شهبازی» از همکاران بخش آنلاین «دنیای اقتصاد» می‌شنوید.

وزیر پیشین ارتباطات گفت: حمله ترامپ به ایران نه با هواپیما و بمب افکن، بلکه با جنگ روانی و فشار به تبادلات ارزی کشور و تنگ کردن سفره مردم و در نهایت کشاندن مردم عاصی شده از شرایط دشوار زندگی به کف خیابان و تحمیل هزینه ناآرامی به خود مردم ایران است.