دوشنبه 28 آبان 1403

دولتمردان باید دین خود را به خوزستان ادا کنند / بیکاری حل شدنی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دولتمردان باید دین خود را به خوزستان ادا کنند / بیکاری حل شدنی است

اهواز - رئیس جمهور گفت: دولتمردان وظیفه دارند دین خود را به استان خوزستان ادا کنند.

اهواز - رئیس جمهور گفت: دولتمردان وظیفه دارند دین خود را به استان خوزستان ادا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان اظهار کرد: از همه مدیران استانی، فعالان اقتصادی، استاندار، نماینده ولی فقیه و دیگر حاضران تقدیر و تشکر می‌کنیم؛ اگر فرصت بیشتری بود از دیدگاه‌های دیگران هم استفاده می‌کردیم ولی به دلیل کمبود زمان و اختصاص زمان بیشتر به بازدیدهای میدانی دیگر این فرصت را نداریم، البته به نمایندگی از بخش‌های مختلف صنعت، عمران، گردشگری و کشاورزی افرادی صحبت کردند.

وی افزود: صمیمانه از مردم خوزستان تقدیر و تشکر می‌کنم که برای استقبال آمدند و ادای احترام می‌کنیم به همه مردم خونگرم، پرتلاش، مخلص و مقاوم استان از ایذه، اندیکا و لالی گرفته تا شوش، شوشتر، هویزه، باغملک و همه شهرهای استان و امیدوارم در سفرهای آتی از نزدیک به دیگر شهرها نیز سفر می‌کنیم.

رئیسی بیان کرد: سال نو و روزهای بعد از ماه رمضان نگاهی نو می‌طلبد در نوع فعالیت؛ خوزستان فضای کار تحولی در تراز خوزستان دارد. شما دولتمردان و ماها همگان باید دین خود را به خوزستان ادا کنیم. همه ادارات و سازمان‌ها و کارکنانی که به نام دولت و نظام خدمتگزار مردم و در کسوت خدمتگزاری هستند باید این دین را ادا کنند، نگاه تحولی می‌خواهد با نگاه عادی امکان رفع مشکلات نیست، اگر نگاه تحولی و جهادی نباشد، امکان رفع مشکلات نیست.

رئیس جمهور عنوان کرد: این مشکلات در خوزستان و کشور باید با همت همه مدیران حل شود، همه افرادی که مخاطب مردم هستند باید حل مشکلات مردم را تحقق عینی و عملی ببخشند. مشکلاتی که پیش پای مردم هست را باید رفع کنیم؛ یعنی خواست مردم یک امر شدنی و حق مردم است، بنابراین باید در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

رئیسی تصریح کرد: برنامه و چشم انداز لازم است، بیشترین سهم در موفقیت را مدیریت دارد؛ جایی اعتبار بوده ولی کار به سامان نرسیده و جایی اعتبار کم بوده ولی کار به سامان رسیده و بیشترین سهم را در این زمینه مدیریت دارد. نگاه تحولی می‌طلبد و باید بدانیم مدیری هستیم در نظام اسلامی؛ خیلی از مدیران مقاله نوشته‌اند و صاحب نظر و دارای تجربه و یا حتی مقام استادی دارند ولی در فرهنگ اسلامی مدیریت شاخص‌های پاسخگویی به خدا، ارباب رجوع، عموم شهروندان، سلسله مراتب نظارتی و مدیریتی لازم است.