جمعه 28 شهریور 1404

دولت از تولید داخلی حمایت کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دولت از تولید داخلی حمایت کند

دزفول - ایرنا - امام جمعه شوش با تاکید بر ضرورت حمایت بیشتر دولت از تولید داخل گفت: برای حمایت از تولید داخل باید جلوی واردات کالاهای مشابه را گرفت.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام مهدی علیزاده درخطبه های نمازجمعه شوش اظهار کرد: تولید و ترویج کالای ایرانی راهکاری مهم برای دستیابی به رونق اقتصادی و رکنی پایه در توسعه پایدار محسوب می‌شود.

وی افزود: استفاده از کالاهای تولید داخل موضوع بسیار مهمی می‌باشد که مقام معظم رهبری نیز به اهمیت آن بسیار تاکید دارند چراکه آنرا اهرمی مناسب برای بی‌نیازی و استقلال کشور در عرصه‌های مختلف به‌خصوص بین الملل می دانند.

امام جمعه شوش تنها راه نجات اقتصاد کشور را حمایت از تولید ملی و خرید کالای ایرانی دانست و با بیان اینکه با حمایت مردم از تولیدات داخلی کارخانه های کشور نیز مجبور به تولید اجناس با کیفیت می شوند تصریح کرد: دولتمردان پیش از مردم باید حمایت از اجناس داخلی را با مصرف کردن و ترجیح دادن آن به اجناس خارجی سرلوحه کاری خود قرار دهند.

وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان گفت: بانک‌ها یکی از ارگان‌هایی هستند که می‌توانند به پیشرفت تولید داخلی کمک کنند لذا باید با پرداخت تسهیلات بیشتر از تولید داخلی حمایت کنند.

علیزاده در خاتمه با گرامیداشت هفته وقف گفت: وقف، خیر مهم و ویژه ای است که ویژگی های منحصر به فردی دارد. وقف می‌تواند تمام خیرات را احیاء کند و در قالب هرکدام از آنها تحقق یابد.

*س_برچسب‌ها_س*