دوشنبه 1 بهمن 1403

دولت در حال استقرار از پژوهش‌های حوزه زنان برای ادامه راه استفاده کند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
دولت در حال استقرار از پژوهش‌های حوزه زنان برای ادامه راه استفاده کند

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری دولت دوازدهم، با اشاره به پژوهشهای انجام شده این معاونت در حوزه موضوعات زنان، گفت: بسیاری از این پژوهش‌ها راهگشا و نشان دهنده مسیر هستند و راهکارها و سیاست‌هایی را در موضوعات زنان نظیر رفع تبعیض‌ها، تحکیم خانواده و تحقق عدالت جنسیتی نشان می‌دهند که بسیار برایمان مهم هستند و جای سعی و خطا ندارند. باید در سرزمین روشن و محکمی گام برداریم که بتوانیم...

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در نشست تخصصی مجازی ارائه گزارشهای پژوهشی در حوزه زنان ایرانی در جنگ ایران و عراق، هنجارسازی عفاف و حجاب با شیوه‌های نوین و گفتگوی بین نسلی ایثارگران که با حضور پژوهشگران برگزار شد، اظهار کرد: سعی کردیم در دوره دولت دوازدهم برمبنای دانایی حرکت کنیم و اساس کارمان را مبتنی بر پژوهشها و نتایج آنها و تجربیات موجود در حوزه زنان و خانواده قرار دهیم و سیاست‌ها را بر آن مبنا تنظیم و پژوهشها را به عنوان پشتوانه برنامه اجرایی و سیاست‌ها و رویکردهایمان قرار دهیم و این برایمان یک اصل بود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت دوازدهم، با بیان اینکه این معاونت در دولت یازدهم و دوازدهم پژوهشهای متعددی را راهبری کرد که عمدتا هدف از آنها تنظیم بسته‌های سیاستی در موضوعات تخصصی بوده تا بتوان آنها را به عنوان سند پشتیبان لوایح، اقدامات، سیاست‌ها و رویکردهای دولت قرار داد، تصریح کرد: در واقع این پژوهشها به ما کمک کرد تا بسیاری از موضوعات بغرنج و چالشی حوزه زنان را با نگاه علمی جامع و فراگیر بررسی و با این نگاه نسبت به سیاست گذاری درست و مدیریت موضوع با همکاری دستگاه‌های ذی ربط و تخصصی اقدام کنیم.

وی "سیاست گذاری" را از جمله ماموریت‌های "مهم" معاونت امور زنان و خانواده دانست و با اشاره به پژوهشهای یاد شده ادامه داد: این پژوهش‌ها چه در طول انجام با دادن اطلاعات و چه در پایان پژوهش به ما کمک کرده و ملاک عمل بسیار از راهبردها و سیاست‌های دنبال شده ما در حوزه زنان و خانواده شدند. ما جهت گیری خوبی را دنبال کردیم و نتایج قابل توجهی داشتیم.

ابتکار افزود: کاربست این پژوهش‌ها در برنامه‌ها و سیاست‌هایی بود که در این دوره اجرا کردیم و به ما در تحکیم خانواده، تحقق عدالت جنسیتی و بحث ایثارگران و به ویژه گفتگوی بین نسلی ایثارگران کمک کردند و این پژوهش‌ها ضروری تشخیص داده شدند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت دوازدهم با اشاره به پژوهش‌های انجام شده در حوزه ایثارگران، یادآور شد: این پژوهش‌ها دریچه متفاوتی به روی مسائل و مشکلات ایثارگران و خانواده‌هایشان باز کرد و سیاست‌ها و رویکردهایی را پیشنهاد داد که امیدوارم بتواند به رفع معضلات کنونی و سیاست‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک کند تا راهکارهای موثری برای حل مشکلات ایثارگران دنبال کنند.

وی در بخش دیگر سخنان خود برقراری "گفتگوی بین نسلی" را محور کار این معاونت در دوره دولت دوازدهم دانست و خاطر نشان کرد: تلاش کارها از زوایایی بود بتوانیم فاصله ذهنی، فکری، رویکردی و سلیقه‌ای بین نسلی که بخشی از آن به طور طبیعی وجود دارد از طریق گفتگو و بر مبنای اصولی آن را کم کنیم. پژوهشها در این زمینه خیلی موثر بوده و در این راستا هر کجا که امکانش وجود داشت با انجمن‌های علمی و تخصصی کار کردیم و با همکاری آنها برنامه‌ها را پیش بردیم. حرکتی دانش بنیان و مبتنی بر پژوهش داشتیم و سعی کردیم تا آخر بر این آرمانمان بمانیم.

انتهای پیام