دومی طباطبایی تاپایان دور پنجم رقابتهای آزاد شطرنج ایتالیا

ملی پوش شطرنج ایران در رقابتهای آزاد ایتالیا به 3 برد و 2 تساوی رسید.
به گزارش ایسنا، سید محمد امین طباطبایی ملی پوش شطرنج ایران که در رقابت های آزاد جام ورگانی ایتالیا شرکت کرده است در دور پنجم این مسابقات به مصاف لودیچی رفت و به تساوی رضایت داد.
ملی پوش شطرنج ایران که با ریتینگ 2643 در این مسابقات حضور دارد درحالی به تساوی رسید که حریف او در دور پنجم دارای ریتینگ 2524 بود.
محمد امین طباطبایی در این رقابت ها باختی در کارنامه خود نداشت و در سه بازی اول خود به پیروزی رسید. ملی پوش شطرنج ایران در دور چهارم این رقابت ها تن به تساوی داد تا او از 5 امتیاز ممکن این رقاب تا پایان دور پنجم، 4 امتیاز را به دست آورد و در رده دوم این رقابتها بایستد.
طباطبایی که شانس سوم قهرمانی این رقابتها به شمار می رود باید در 9 دور به مصاف حریفان خود برود. در این مسابقات 124 شطرنج باز حضور دارند که میانگین ریتینگ آنها 2222 گزارش شده است.
انتهای پیام