سه‌شنبه 6 آذر 1403

دیدار داستان‌نویسان با قصه‌گوی ظهر جمعه برگزار می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دیدار داستان‌نویسان با قصه‌گوی ظهر جمعه برگزار می‌شود

دیدار صمیمانه داستان‌نویسان با رضا سرشار روز سه‌شنبه 23 خرداد در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار می‌شود.

دیدار صمیمانه داستان‌نویسان با رضا سرشار روز سه‌شنبه 23 خرداد در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه دیدار داستان‌نویسان با رضا سرشار سه‌شنبه 23 خرداد از ساعت 17:30 در حوزه هنری برگزار می‌شود.

در این دیدار ضمن تجلیل از رضا سرشار، داستان‌نویسان و اهالی قلم از تجارب این نویسنده، پژوهشگر، منتقد ادبی و گوینده برنامه رادیویی «قصه ظهر جمعه» بهره‌مند می‌شود.

محمدرضا سرشار 23 خرداد 1332 در کازرون به دنیا آمد. وی اولین اثرش را در یک مجله هفتگی در سال 1352 منتشر کرد. اولین کتاب او در سال 1355 منتشر شد و از آن زمان تا کنون بیش از 140 اثر از او به چاپ رسیده است.

محمدرضا سرشار که با نام هنری «رضا رهگذر» فعالیت می‌کند، در سال 1364 وارد رادیو شد و گویندگی برنامه «قصه ظهر جمعه» را برعهده گرفت. این برنامه تا سال 1384 ادامه پیدا کرد. محمدرضا سرشار همچنین در تلویزیون هم برنامه‌هایی برای کودکان اجرا کرده است. برنامه‌های نقد کتاب او نیز از شبکه چهار صدا و سیمای ایران پخش شد.

فعالیت‌های رضا رهگذر در زمینه‌ی روزنامه‌نگاری هم تنوع بسیاری دارد. او علاوه بر بنیان‌گذاری ماهنامه‌ی «قلمرو ادبیات کودکان» و ماهنامه‌ی «سوره نوجوانان»، سردبیر ماهنامه‌های بسیاری مانند «دانش‌آموز»، «سروش نوجوان»، «سروش کودکان» و... بوده است و مدتی نیز در شورای دبیری گروه ادب و هنر روزنامه «کیهان» فعالیت می‌کرده است.

رضا رهگذر از سال 1390 وارد کار در حوزه فیلم‌نامه‌نویسی برای انیمیشن شد. علاوه بر این، دوره‌های داستان‌نویسی نیز برگزار می‌کرد و شاگردان بسیاری مانند محمدرضا بایرامی، راضیه تجار، محمدعلی گودینی، مهدی حجوانی و محمد میرکیانی داشت.

محمدرضا سرشار آثار بسیاری در زمینه‌ی داستان، نقد، فیلم‌نامه، بازنویسی و... دارد. اما از مشهورترین کتاب‌های او می‌توان به «آنک آن یتیم نظرکرده»، «مهاجر کوچک» و «شهری که مردم آن با زانو راه می‌رفتند» اشاره کرد.

برنامه دیدار و گفتگو با سرشار سه‌شنبه 23 خرداد از ساعت 17:30 در سالن صفارزاده حوزه هنری برگزار می‌شود.