رأی تخریب بافتهای فرسوده یاسوج چرا اجرایی نمیشود؟/ شهرداری از متروپل آبادان عبرت میگیرد؟
آیا باید اتفاقی مانند متروپل آبادان رخ دهد تا شهرداری و شورای شهر یاسوج نتیجه عدم اجرای حکم تخریب 300 مورد بافت فرسوده و خطرناک در این شهر را مشاهده و تجربه کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس حادثه متروپل آبادان به خوبی اهمیت استانداردسازی را برای ما مشخص میکند و نشان می دهد رعایت استانداردهای ساخت و ساز برای دستگاههای متولی الزامی است.
همین حادثه تأسف بار و دردناک متروپل آبادان که به دلیل عدم رعایت استانداردهای ساخت و ساز رخ داد، اگر با رعایت استانداردها همراه می شد هیچ گاه اتفاق نمی افتاد؛ حادثه متروپل ارائه نمادی از عدم مدیریت صحیح و بلکه سیستم مدیریتی همراه با رانت و تخلف بود که در این اتفاق خود را نشان داد.
اولین درسی که حادثه متروپل می تواند برای نظام مدیریتی در کشور به ویژه در حوزه مدیریت مسائل فنی و تخصصی داشته باشد این است که مستقیما با جان انسانها ارتباط پیدا می کند.
قطعا مواردی شبیه یا در حد وضعیت ساختمان متروپل در شهر یاسوج وجود دارد که مسئولین در حوزه امنیتی و مدیریتی باید هر چه سریع تر شناسایی شوند و جلوی ادامه کار و بهره برداری از این ساختمان ها گرفته شود تا بار دیگر شاهد تکرار این قضایای تلخ در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نباشیم.
معاون پیشگیری از وقع جرم دادگستری استان در خصوص شناسایی بافتهای فرسوده و خطرناک گفت: حدود 2 سال پیش بود که شناسایی بافتهای فرسوده و خطرناک در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد و رأی تخریب این 300 مورد بافت فرسوده و خطرناک در شهر یاسوج از سوی شهرداری صادر شده اما تاکنون شهرداری و شورای شهر اقدامی انجام نداده اند.
سوال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا شورای شهر یاسوج در خصوص این موضوع نیز بی تفاوت خواهند بود و چرا شهرداری یاسوج در راستای اجرای این حکم اقدامی انجام نمی دهد؟
آیا باید اتفاقی مانند متروپل آبادان رخ دهد تا شهرداری و شورای شهر یاسوج نتیجه عدم اجرای این حکم را تجربه کنند یا این که این حادثه دردناک درس عبرتی برای همه مسئولان مدیریت شهری شده است.
انتهای پیام /