رئیس سازمان اورژانس: 258 خانم و 221 نفر زیر هجده سال در جنگ سوم شهید شدند.
رئیس سازمان اورژانس کشور با تشریح آخرین آمار تلفات جنگ اخیر، از مجروح شدن 4993 زن و شهادت 258 نفر از آنان خبر داد و اعلام کرد که 221 نفر از شهدای این حوادث را افراد زیر 18 سال تشکیل میدهند.
جعفر میعادفر با اشاره به آمار مصدومان جنگ تحمیلی سوم گفت: در مجموع 2115 نفر از مصدومان زیر 18 سال هستند که از این تعداد، 124 نفر کمتر از پنج سال و 70 نفر کمتر از 2 سال سن دارند.
وی افزود: در میان مصدومان، 4993 نفر از زنان حضور دارند که هیچ نقشی در فعالیتهای نظامی نداشته و در جریان حملات آسیب دیدهاند.
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به پراکندگی جغرافیایی حوادث اظهار کرد: بیشترین موارد مصدومیت در شهرهای تهران، خوزستان، لرستان، اصفهان، کرمانشاه و ایلام ثبت شده است.
میعادفر در ادامه به آمار شهدا اشاره کرد و گفت: تعداد شهدای زیر 18 سال به 221 نفر رسیده و در این میان، شمار شهدای کمتر از پنج سال نیز 18 نفر گزارش شده است، همچنین تعداد شهدای زن به 258 نفر افزایش یافته است.
وی افزود: در منطقه میناب نیز شمار شهدا به 168 نفر رسیده که نشاندهنده شدت حوادث در این منطقه است.
رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین درباره آسیبهای وارد شده به حوزه سلامت گفت: در این بخش 118 نفر دچار حادثه شدند و تعداد شهدای حوزه سلامت به 26 نفر رسیده است، از این تعداد، 78 نفر از کارکنان اورژانس در صحنه خدمت حضور داشتند.
میعادفر تاکید کرد: بخش قابل توجهی از آسیبدیدگان این حوادث را غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان تشکیل میدهند که این موضوع نشاندهنده ابعاد انسانی و تلخ این وقایع است
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی (function() { const embedHtml = '' + ' ' + ' ' + ' '; const videoTextAreaId = "videoTextArea_1019323"; const videoCodeBtnId = "videoCodeBtn_1019323"; const videoCodeBtn = document.getElementById(videoCodeBtnId); videoCodeBtn.addEventListener('click', function() { if (document.getElementById(videoTextAreaId).innerText.trim() === "") { document.getElementById(videoTextAreaId).innerText = embedHtml; } }); })();