شنبه 2 فروردین 1404

رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا:/ ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا:/ ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

گابریله گراوینا، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا، می‌گوید علیرغم شکست تیم ملی این کشور برابر آلمان، آنها نشان داده‌اند که در مسیر پیشرفت و تحول هستند.

به گزارش "ورزش سه"، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا از محل ساخت یک مرکز جدید مربیگری در منطقه پیمونت بازدید کرد و به طور اجتناب‌ناپذیری درباره شکست 2-1 شب گذشته در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌ها در ورزشگاه سن‌سیرو صحبت کرد.

گراوینا به خبرنگاران گفت:«کمی ناامیدی از نتیجه وجود دارد، حیف که دو اشتباه ساده ما را مجازات کرد، اما همچنین رضایت از عطش و عزم و اراده‌ای که بازیکنان ما نشان دادند هم هست. آن‌ها مستحق چیز بیشتری بودند. با این حال مهم تحول و پیشرفت است که من آن را در تیمم دیدم.»

بازی برگشت روز یکشنبه در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک در دورتموند برگزار خواهد شد و تیم ملی ایتالیا با چالشی بزرگ برای صعود به مرحله نهایی مواجه است.

او افزود:«همیشه امکان وجود دارد و ما باید باور داشته باشیم. خواهیم دید که در روز یکشنبه چه واکنشی از بازیکنان دریافت می‌کنیم.»

وضعیت فوتبال ایتالیا در سطح باشگاهی

اینتر به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده است، در حالی که لاتزیو به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ اروپا راه یافته و فیورنتینا نیز در لیگ کنفرانس اروپا به مرحله یک‌چهارم نهایی کرده است.

گراوینا گفت:«من بیشتر از همه برای بولونیا ناراحتم، زیرا اگر دو یا سه هفته دیگر فرصت داشتند، می‌توانستند پیامی قوی به فوتبال اروپا ارسال کنند. حیف خواهد بود اگر نتوانیم پنج جایگاه خود را در لیگ قهرمانان اروپا قطعی کنیم.»

رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا:/ ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است! 2