رزمایش اقتدار 1401/ پرتاب موشک فتح 360 برای اولینبار + فیلم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران با اشاره به پرتاب موشکهای زمین به زمین این نیرو، اظهار داشت: در مرحله دوم رزمایش اقتدار 1401 نیروی زمینی ارتش واحدهای موشکی این نیرو اقدام به پرتاب موشکهای زمین به زمین فتح 360 و فجر 5 کردند.
وی با اشاره به مختصات موشک راهبردی فتح 360 گفت: این موشک با سرعت 3 ماخ علیه اهداف استراتژیک استفاده می شود ضمن ارتباط با ماهواره ها در مسیریابی سریع در لحظه فرود بر روی هدف حدودا 4 ماخ و نزدیک به 5 هزار کیلومتر سرعت دارد.
امیر سرتیپ نعمتی بیان داشت: موشک راهبردی فتح 360 با قدرت تخریب فوقالعاده و دقت بسیار بالا از لانچر 6 فروندی پرتاب می شود و پس از شلیک یک هدف مشترک را ردیابی و منهدم می کند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان از تجهیز نفربرهای نیروی زمینی ارتش به لانچر 2 قلوی دهلاویه خبر داد و گفت: نفربرهای نیروی زمینی ارتش با نصب لانچر دو قلوی دهلاویه در برابر تهدیدات زرهی از توانمندی قابل توجهی برخوردار شدند.
انتهای پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدارتش جمهوری اسلامی ایران
نیروی زمینی ارتش رزمایش اقتدار 1401 نزاجا موشک فتح 360 این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است