شنبه 29 دی 1403

رسانه‌ها باید به جامعه امیدواری بدهند و نگرانی‌ها را هم به شیوه عاقلانه بیان کنند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رسانه‌ها باید به جامعه امیدواری بدهند و نگرانی‌ها را هم به شیوه عاقلانه بیان کنند

پورذهبی گفت: امیدواری موضوع مهم در امر رسانه است و باید رسانه ها امیدواری را در جامعه رواج دهند. البته باید نگرانی ها هم بیان شوند اما به شیوه عاقلانه!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان به مناسبت دهه مبارک فجر در دیدار با اصحاب رسانه استان، عنوان کرد: صداقت یک اصل مهم در امر رسانه است و باید خبرنگار در نوشتن و گفتن این مهم را مورد توجه قرار دهد.

وی افزود: متاسفانه امروزه نه تنها در رسانه ها بلکه در جامعه جهانی نیز صداقت دارد به یک گوهر نایاب تبدیل می شود و این یک آسیب بزرگ است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: البته برخی رسانه ها کذب نمی گویند اما حقایق را هم بیان نمی کنند و پنهان کاری می کنند که این هم جالب نیست.

وی افزود: برخی ها هم در رسانه با زبان، سر آدم ها را می بُرند و چیزی از او باقی نمی گذارند که این هم یک خطای بزرگ است.

حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی در ادامه با اشاره به دیگر اولویت های کار رسانه ای، افزود: امیدواری موضوع مهم دیگری در امر رسانه است و باید رسانه ها امیدواری را در جامعه رواج دهند. البته باید نگرانی ها هم بیان شوند البته به شیوه ای عاقلانه!

نماینده ولی فقیه در استان کردستان بیان کرد: بیان و توجه به دردها و نیازهای جامعه از دیگر موضوعات مهم در کار رسانه است چراکه امروزه تعدادی از مردم با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کنند.

وی گفت: حق جویی و حق طلبی از ملزومات مهم دیگر امر رسانه است و رسانه ها باید به دنبال حق و حقیقت باشند و آنها را به مردم القا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان افزود: انتقاد دلسوزانه یکی دیگر از موضوعات مهم فعالیت رسانه ای است و رسانه ها باید مطالبی بیان را بیان کنند که مشکلی از جامعه را بیان رفع کند نه اینکه نمک به زخم جامعه بپاشد.

لزوم برخورد نهادهای امنیتی با بانیان هتک حرمت فعالان رسانه ای

توفیق مفاخری رئیس بسیج رسانه استان کردستان نیز در این دیدار عنوان کرد: تعدادی از خبرنگاران که در داخل استان هم فعالیت رسانه ای دارند برای رسانه های معاند مزدوری می کنند و اقدام به تخریب خبرنگاران دلسوز و دغدغه مند استان کردستان می کنند.

وی افزود: این افراد که ماهیت آنها هم مشخص شده است در صدد هتک حرمت خبرنگارهای انقلابی در استان کردستان برآمده اند و می طلبد دستگاه های امنیتی به این موضوع ورود جدی داشته باشند.

مفاخری ادامه داد: برخی نشریات محلی هم از امکانات نظام استفاده و ارتزاق می کنند اما در هیچ شرایطی حاضر نیستند دو جمله در مورد دستاوردهای نظام اسلامی بنویسند.

خبرنگاران حاضر در این دیدار در ادامه به بیان مشکلات و دغدغه های جامعه ای رسانه ای استان کردستان کردند و یکی از موضوعات مهمی که اغلب بر آن تأکید داشتند مقابله با رانت رسانه ای در ادارات دولتی و همچنین لزوم توزیع عادلانه آگهی های مطبوعاتی بود.

انتهای پیام /