دوشنبه 3 آذر 1404

رفع یکی از نقص‌های تجهیزاتی خط 3 مترو تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رفع یکی از نقص‌های تجهیزاتی خط 3 مترو تهران

با هدف ارتقاء سطح کیفیت بهره‌برداری از این خط، هواکش میان تونلی بین ایستگاه‌های خواجه عبداالله انصاری، شهید زین الدین تکمیل و افتتاح شد.

آزاد اکبری سرپرست مجری خط 3 مترو اظهار کرد: رفع تدریجی نواقص تجهیزاتی خط 3 از شهریورماه سال جاری به صورت جدی مدنظر قرار گرفته و به همین منظور تاکنون 4 هواکش میان تونلی به همراه یک هواساز در سال 1401 وارد مدار بهره برداری شده‌است.

اکبری با بیان اینکه احداث و راه‌اندازی هر هواکش میان تونلی در مجموع حدود 40 میلیارد تومان (30 میلیارد تومان بخش ساختمانی و 10 میلیارد تومان بخش تجهیزاتی) هزینه در بردارد، افزود: خرید و نصب فن، جت فن، تابلو‌های برق، کابل کشی و... از جمله اقدامات تجهیزاتی لازم برای بهره‌برداری از هواکش‌های میان تونلی است. هواکش‌های مذکور ضمن افزایش کیفیت بهره‌برداری از ایستگاه‌ها و ایجاد ضریب ایمنی بیشتر برای آنها، در مواقع اضطراری به عنوان پله فرار و مسیر ایمن برای خروج مسافران نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سرپرست مجری خط 3 مترو تهران در پایان گفت: طی سالی که آخرین هفته‌های آن را پشت سر می‌گذاریم، آخرین سامانه تامین نیروی برق ایستگاه‌های خط 3 در ایستگاه میرزای شیرازی نیز تکمیل و راه‌اندازی شد. ضمن اینکه پست برق RIC میدان جهاد هم در نیمه دوم امسال به بهره‌برداری رسید تا نواقص تجهیزاتی و تاسیساتی خط 3 به مرور زمان برطرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری