رهبرانقلاب: مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم / رفع مشکل، بدون رشد اقتصادی درمان پذیر نیست / تصمیمگیریهای متناقض را علاج کنید
به گزارش گروه سیاسی خبرگزالری دانشجو جمعی از کارآفرینان و تولیدکنندگان امروز با رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنهای دیدار کردند. گزیده بیانات ایشان به این شرح است: در دنیای امروز ارتقاء جایگاه یک کشور به میزان زیادی مربوط به وضع اقتصادی آن کشور است. وقتی یک کشوری پولش ضعیف میشود، امکانات اقتصادیاش پایین میآید اعتبار و جایگاهش در دنیای امروز کاهش پیدا میکند. ما برای اینکه این جایگاه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزالری دانشجو جمعی از کارآفرینان و تولیدکنندگان امروز با رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنهای دیدار کردند.
گزیده بیانات ایشان به این شرح است:
نود درصد آب تولید کشور صرف کشاورزی میشود، حدود نود درصد. صنعت و خانه و مصارف خانگی و امثال اینها ده درصد آب کشور است. نود درصد مربوط به کشاورزی است. ما اگر از این نود درصد، ده درصد بتوانیم صرفهجویی بکنیم، یعنی به قدر همهی آبی که امروز صرف صنعت و صرف شرب خانگی و بقیهی مصارف میشود، به این اندازه آب بازیافت کردیم. یعنی مسئلهی بهرهوری این جوری است. ما از آب بد بهرهوری میکنیم، از انرژی بد بهرهوری میکنیم...
یکی از مواردی که ما دچار ضعف بهرهوری هستیم همین نیروهای کارمندی دولتی هستند که کار مفیدشان در طول هفته خیلی محدود است، چند ساعت بیشتر نیست. این همین کاهش بهرهوری است در مورد نیروی انسانی. اینها باید اصلاح بشود.
رشد بالا با ایجاد اشتغال بوجود میآید. نیروی متخصص جوان افتخار است اما اگر کار نداشته باشند موجب سرافکندگی است.
دستگاههای اجرایی باید از توسعهی بنگاههای خصوصی حمایت کنند. کشور بدون فعالیت بنگاههای خصوصی اداره نخواهد شد. اشتباه مهمی که در سالهای اول انقلاب اتفاق افتاد و آثارش همین طور ماند مبالغ زیادی، این بود که بخش خصوصی را کنار زدند و همهی کارها را، حتی فروش مثلاً اجناس خرد را به مسئولین، دولت و دستگاههای دولتی سپردند. خطای بزرگی بود که انجام دادیم ما.
تولیدکنندگان و دانش بنیانها: ما مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم در کشور به طور محسوس؛ این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست. ما اگر بخواهیم فقر را برطرف بکنیم، اگر بخواهیم رفاه خانوار را در کشور رشد بدهیم این احتیاج دارد به رشد اقتصادی در کشور، بدون این امکان ندارد.
آمار متقن مراکز رسمی شاخص های منفی در بخش های مهم را نشان میدهد، طبعا جبران این عقب ماندگی کار آسانی نیست و محتایج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میان مدت است.