پنج‌شنبه 26 تیر 1404

روایت بروجردی از طرح جدید کمیسیون امنیت ملی مجلس / فاصله بودجه دفاعی ایران با برخی از کشورهای منطقه باید جبران شود

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
روایت بروجردی از طرح جدید کمیسیون امنیت ملی مجلس / فاصله بودجه دفاعی ایران با برخی از کشورهای منطقه باید جبران شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ضروری است که در بخش پدافند هوایی و سایر نیازهای دفاعی کشور حمایت‌های گسترده‌تری صورت گیرد و در قالب برنامه‌ریزی دقیق و تأمین هزینه‌های لازم محقق شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، با اشاره به تجربه اخیر در دفاع مقدس 12 روزه اظهار داشت: تجربه جنگ تحمیلی 12 روزه نشان داد که مسئله امنیت پایدار برای کشور تا چه اندازه حائز اهمیت است و ما باید برای حفظ این امنیت، متناسب با تحولات جهانی، در حوزه فناوری‌های نوین نظامی سرمایه‌گذاری کنیم.

بنابر روایت دفاع پرس، وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در حوزه موشکی و پهپادی جزو چند کشور برتر دنیاست، افزود: با این حال ضروری است که در بخش پدافند هوایی و سایر نیازهای دفاعی نیز حمایت‌های گسترده‌تری صورت گیرد و در قالب برنامه‌ریزی دقیق و تأمین هزینه‌های لازم محقق شود.

بروجردی با اشاره به طرح جدیدی که در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطرح شده است، گفت: این طرح با هدف تقویت توانمندی‌های دفاعی کشور و حمایت همه‌جانبه از بخش‌های راهبردی نظامی تهیه شده و امیدواریم با رأی قاطع نمایندگان محترم در این شرایط حساس، با فوریت به تصویب برسد.

وی تصریح کرد: با وجود پیشنهاد این بسته حمایتی، همچنان بودجه دفاعی ما نسبت به برخی کشورهای منطقه در جایگاه پایین‌تری قرار دارد؛ چراکه آنها سرمایه‌گذاری‌های به‌مراتب بیشتری در حوزه‌های نظامی خود انجام داده‌اند؛ بنابراین باید در آینده گام‌های مؤثرتری برای جبران این فاصله برداشته شود.

بروجردی همچنین تأکید کرد: امروز دشمنان ملت ایران تلاش دارند از هر خلأیی در حوزه امنیتی بهره‌برداری کنند، لذا غفلت از تقویت زیرساخت‌های دفاعی می‌تواند برای کشور هزینه‌ساز باشد براین اساس مجلس و دولت باید با درک این واقعیت، حمایت از نیروهای مسلح را به یک اولویت قطعی بدل کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امنیت پایدار، محصول اقتدار بازدارنده است و این اقتدار تنها در سایه وحدت ملی و سرمایه‌گذاری مداوم در حوزه دفاعی به دست می‌آید به همین علت امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام، هوشیاری و اراده مشترک برای حفاظت از منافع ملی نیازمندیم.

29219

کد خبر 2090440